Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулися зустрічі міського голови з мешканцями сіл Панкратове, Іванівка, Бузьке та смт Костянтинівка
AA

Відбулися зустрічі міського голови з мешканцями сіл Панкратове, Іванівка, Бузьке та смт Костянтинівка

21 та 22 листопада відбулися зустрічі міського голови Валерія Онуфрієнка з мешканцями сіл Панкратове, Іванівка, Бузьке та смт Костянтинівка. На обговоренні було одне питання - кому б люди довірили бути старостами Южноукраїнської міської територіальної громади.

В селі Панкратове було представлено трьох кандидатів на посаду старости, це Віктор Семенів, Євген Вакар та Руслан Дригін. Після знайомства з їх баченням розвитку села та обговорення кандидатур мешканцям було запропоновано стати біля кандидата, якому б вони довірили представляти їх інтереси. Більшість людей віддали свою перевагу Віктору Семеніву.

Така ж процедура чекала і мешканців села Іванівка. Люди активно брали участь в обговоренні кандидатів, задавали питання та висловлювали слова підтримки колишньому сільському голові. Після обговорення більшість мешканців підтримали Віктора Семеніва.

У селищі Костянтинівка також було представлено претендентів на посаду старости Наталія Терещук, Наталія Трущенко, Олександр Черній та Ігор Латій. Останній в свою чергу зняв свою кандидатуру з обговорення.

Наталія Трущенко запропонувала замість себе на посаду старости о. Василя.

Настоятель храму о. Василь зауважив, що він служитель церкви та висловив слава підтримки Наталії Терещук.

Свої кандидатури запропонували Микола Коляда та Василь Гринчишин.

Кожен з кандидатів розказав про себе та про те, як він бачить розвиток селища. Мешканці селища активно обговорювали кандидатів та задавали питання.

Звернулася до людей Людмила Самчинська депутат Миколаївської обласної ради, жителька селища Костянтинівка та закликала людей робити свідомий вибір, адже староста повинен працювати на благо громади.

Мали змогу висловитись багато мешканців селища. Також піднімалося багато проблемних питань щодо забезпечення освітніх закладів, медичного закладу, ремонту закладів інфраструктури, освітлення, ремонту доріг, несанкціонованих звалищ, водозабезпечення, опалення.

Після обговорення більшість мешканців підтримали кандидатуру на посаду старости Олександра Чернія.

Міський голова Валерій Онуфрієнко запропонував зустрічатися з мешканцями селищ щоквартально для плідної співпраці та обговорення проблемних питань.

 

Читайте також