Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулася зустріч з представництвом Європейського союзу в Україні щодо участі у європейських програмах для України
AA

Відбулася зустріч з представництвом Європейського союзу в Україні щодо участі у європейських програмах для України

2 жовтня 2018 року о 15-30 годині в сесійній залі за адресою: м.Южноукраїнськ, бульвар Цвіточний, 9, І поверх, відбулася зустріч з представництвом Європейського союзу в Україні, щодо участі у європейських програмах для України.

Під час зустрічі  головна увага була приділена можливостям отримання донорських ресурсів по довготривалим програмам та проектам Євросоюзу у сфері освіти, культури, спорту, підтримки малого та середнього бізнесу, які доспутні для України щонайменше до 2020 року, а також, інформаційним ресурсам Представництва ЄС в Україні.

Зокрема, були презентовані наступні програми та проекти: Horizon 2020, Creative Europe, Culture Bridges,сErasmus+, eTwinning Plus, COSME, EU4Business та ін.

Загалом в заході взяло участь близько 25 зацікавлених осіб.

По закінченню, представників бізнесу було запрошено на семінар «Як знайти бізнес-партнера в Європейському Союзі?», який відбудеться 03.10.2018 о 15:00 годині в  Центрі підтримки бізнесу м.Миколаєва за адресою: вул.Потьомкінська, 51/1, перший поверх.








 

Читайте також