Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулася зустріч з представниками посольства Швеції та Шведського агентства міжнародного співробітництва
AA

Відбулася зустріч з представниками посольства Швеції та Шведського агентства міжнародного співробітництва

18 жовтня в рамках Програми U-LEAD з Європою відбулася зустріч з представниками посольства Швеції та Шведського агентства міжнародного співробітництва з питань співпраці щодо створення Центрів надання адміністративних послуг за участю заступника міського голови Юрія Сіроуха, начальника Центру надання адміністративних послуг міста Южноукраїнська Оксани Вороніної, програмних директорів U-LEAD з Європою Сусанни Делланс та Софі Фюрк, керівника відділу співпраці з питань реформ посольства Швеції в Україні Сесілії Крууни, аналітика посольства Швеції в Україні Еліни Карльсон. 

Метою такого візиту стала можливість обміну досвідом із одним з перших утворених в області Центрів надання адміністративних послуг, що має за плечима вже вісім років успішного процвітання. 

Під час візиту обговорювалися питання впровадження сучасних форм надання адміністративних послуг та забезпечення організації отримання жителями громади усіх або найбільш поширених адміністративних послуг, організація надання адміністративних послуг у найкоротший строк, спрощення процедури отримання адміністративних послуг та поліпшення якості їх надання, забезпечення інформування суб’єктів звернень про вимоги та порядок надання адміністративних послуг. 

Зустріч відбувалася в дружній та невимушеній атмосфері. Сподіваємось, що ця зустріч стане початком тривалої та плідної співпраці в наступних міжнародних проєктах. 

 

Читайте також

До уваги жителів громади!

Вознесенське РУ ГУ ДСНС України у Миколаївській області

Постановою Кабінету Міністрів України від 07 липня 2023 року № 690 «Деякі питання забезпечення...

Реєструйте своє майно вчасно!

Центр надання адміністративних послуг

Шановні мешканці громади! Нерухоме майно є одним з основних засобів збереження та накопичення кап...