Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулася зустріч з міжнародними представниками Херсонської групи Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні
AA

Відбулася зустріч з міжнародними представниками Херсонської групи Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні

На цьому тижні  відбулася зустріч керівників виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, представника воєнізованої охорони ВП ЮУ АЕС з міжнародними представниками Херсонської групи Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Ендрю Річардсоном та Тайрусом МакКуіном.

Значну увагу в ході зустрічі приділили, зокрема, таким питанням: процес впровадження реформи децентралізації; соціальна адаптація внутрішньо переміщених осіб в місті; обмін досвідом за кордоном шляхом грантрайтингу у сфері охорони; загальна безпека ВП ЮУАЕС.

Міжнародні співробітники СММУ ОБСЄ в Херсонській області Е.Річардсон та Т.МакКуін запевнили, що місто Южноукраїнськ може розраховувати на всебічну підтримку Херсонської групи Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні.

 

Читайте також

До уваги громадських організацій, благодійних фондів, надавачів соціальних послуг та активних мешканців Южноукраїнської громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Запрошуємо взяти участь у проєкті «Миколаївщина. Підтримка суспільно важливих ініціатив у регі...

Відбулись засідання комісії з розгляду проектів планів підприємств і організацій, які належать до комунальної власності

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

05 березня 2024 року та 06 березня 2024 року відбулись засідання комісії з розгляду проект...

УКРЯТ оголошує конкурс наукових проєктів у сфері ядерної науки, атомної енергетики та промисловості “Атомні інноватори” - 2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Завданням конкурсу є підтримка прикладної науки в Україні та сприяння розвитку новітніх технологій в...