Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулася позачергова 4 сесія Южноукраїнської міської ради
AA

Відбулася позачергова 4 сесія Южноукраїнської міської ради

22 грудня відбулася позачергова 4 сесія Южноукраїнської міської ради під головуванням Валерія Онуфрієнка.

До початку пленарного засідання міський голова зустрівся з депутатами міської ради в дошкільному навчальному закладі №8 «Казка».

Метою зустрічі було ознайомити депутатів з проблемними питаннями міста, які потребують нагального вирішення.

 

 

Засідання міської ради розпочалося із привітання міського голови Валерія Онуфрієнка з Днем Енергетика, який звернувся до депутатів про плідну співпрацю на благо громади.

 

Розпочалося засідання з розгляду питань освіти: депутатами затверджено Програму розвитку освіти в Южноукраїнській міській територіальній громаді на 2021-2025 роки та не підтримано проект рішення щодо перейменування комунальної установи «Консалтингово-методичний освітній центр».

 

Міська рада розглянула питання соціально-економічного напрямку. Затверджено додаткову угоду до Договору про співробітництво у формі реалізації спільного проєкту «Револьверний фонд: Партнерство для підвищення енергоефективності в багатоквартирних будинках Миколаївської та Одеської областей» та внесено зміни до рішень міської ради.

Наступними питаннями порядку денного депутати вирішили розглянути питання затвердження на посаду старост. Оскільки виникла конфліктна ситуація з цих питань міським головою було запропоновано заслухати кожного претендента на посади старост. Депутати міської ради активно брали участь в обговоренні та задавали питання кандидатам. На засіданні були присутні мешканці селища Костянтинівка та сіл Бузьке, Іванівка, Панкратове, які мали змогу висловити свою думку щодо кандидатів. Прийняття рішень планується на наступному засіданні міської ради.

 

Депутатами прийняті зміни до комплексної Програми профілактики злочинності та вдосконалення системи захисту конституційних прав і свобод громадян та до міської цільової програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру.

 

Також, депутатами міської ради прийнято зміни до Програми щодо організації мобілізаційної роботи та територіальної оборони.

 

Затверджено комплексну програму «Розвиток та підтримка сім’ї, дітей та молоді в Южноукраїнській міській територіальній громаді на 2021 – 2025 роки».

Також, затверджено Статут Южноукраїнського міського центру культури та дозвілля та перйменовано комунальний заклад «Міська бібліотека для дорослих».

 

Внесено зміни та доповнення до Заходів міської комплексної Програми «Охорона здоров`я в місті Южноукраїнську» та доповнення до заходів міської комплексної Програми «Турбота».

 

Затверджено Комплексну програму захисту прав дітей Южноукраїнської міської територіальної громади на 2021 -2025 роки.

 

Депутатами міської ради розглянуто проект рішення «Про затвердження Комплексної програми розроблення містобудівної документації території Южноукраїнської міської територіальної громади на 2021-2026 роки».

Після обговорення цього проекту було доручено розробнику доопрацювати проект рішення з врахуванням зауважень, які надійшли від депутатів міської ради.

 

Внесено зміни до міської Програми розвитку земельних відносин міста та затверджено Програму охорони довкілля та раціонального природокористування Южноукраїнської міської територіальної громади на 2021-2025 роки.

 

Затверджено бюджет Южноукраїнської міської територіальної громади на 2021 рік.

 

Надано згоду на списання майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Южноукраїнська та внесено зміни до рішення Южноукраїнської міської ради від 25.06.2020 №1924 «Про надання згоди на передачу в оренду об’єкт нерухомого майна комунальної форми власності, приміщення відділення нефрології та діалізу».

 

Читайте також

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 45 сесії Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 45&nbs...

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 44 сесії Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 44&nbs...

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 43 сесії Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання...

Бюджет – 2024 прийнято

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

21 грудня відбулася остання у цьому році 42-а сесія Южноукраїнської міської ради. Перед початком...

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 42 сесії Южноукраїнської міської ради від 21.12.2023

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 42 сес...