Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулася 10 сесія Южноукраїнської міської ради
AA

Відбулася 10 сесія Южноукраїнської міської ради

18 березня відбулася 10 сесія Южноукраїнської міської ради під головуванням Валерія Онуфрієнка. В роботі міської ради взяли участь 28 депутатів міської ради.

Депутатами Южноукраїнської  міської ради заслухано звіти про виконання бюджету міста Южноукраїнська за 2020 рік  та щодо здійснення державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності виконавчими органами Южноукраїнської міської ради у 2020 році.

Міська рада затвердила  на посаду старости Іванівського старостинського округу Ігоря Латія.

Затверджено Кодекс етики для міського голови та депутатів Южноукраїнської міської ради  та Програму «Фонд міської ради на виконання депутатських повноважень» на 2021-2025 роки.

 Також, зазнали змін  та доповнень: Програма розвитку малого і середнього підприємництва Южноукраїнської міської територіальної громади на 2021-2022 роки, міська комплексна програма розвитку культури, фізичної культури, спорту та туризму в місті Южноукраїнську на 2019-2024 роки, міська  комплексна  Програма «Охорона здоров`я в місті Южноукраїнську» на 2017 - 2022 роки, міська програма розвитку дорожнього руху та його безпеки в місті Южноукраїнську на 2018-2022 роки та міська програма «Охорона тваринного світу та регулювання чисельності бродячих тварин в місті Южноукраїнську на 2017-2021 роки.

Внесено зміни до бюджету Южноукраїнської міської територіальної громади на 2021 рік,   до структури  та чисельності виконавчих органів ради.

Надано згоду на передачу в управління об’єднання співвласників багатоповерхових житлових будинків за адресами: на вулицях Миру 2 / Набережна Енергетиків 3; Набережна Енергетиків,5; Набережна Енергетиків 7; на проспекті Незалежності, 17 та на бульварі Курчатова,7.

Також, затверджено Програму часткового відшкодування основної суми кредитів, що надаються об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків на впровадження заходів з енергоефективності багатоквартирних будинків Южноукраїнської міської територіальної громади на 2021-2024 роки.

Міською радою прийняті рішення з питань приватизації, з питань оренди комунального майна та з питань врегулювання земельних відносин Южноукраїнської міської територіальної громади.

 

Читайте також

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 46 сесії Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 46&nbs...

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 45 сесії Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 45&nbs...

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 44 сесії Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 44&nbs...

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 43 сесії Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання...

Бюджет – 2024 прийнято

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

21 грудня відбулася остання у цьому році 42-а сесія Южноукраїнської міської ради. Перед початком...

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 42 сесії Южноукраїнської міської ради від 21.12.2023

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Результати поіменного голосування депутатів Южноукраїнської міської ради VIІI скликання 42 сес...