Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулась зустріч міського голови Віктора Пароконного з учасниками ліквідації  аварії на Чорнобильській АЕС
AA

Відбулась зустріч міського голови Віктора Пароконного з учасниками ліквідації  аварії на Чорнобильській АЕС

12.12.2016  в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради відбулась зустріч міського голови Віктора Пароконного з учасниками ліквідації  аварії на Чорнобильській АЕС, в якій взяли участь перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ганна Мустяца, тимчасово виконуючий обов’язки начальника управління соціального захисту населення, охорони здоров’я та праці  Южноукраїнської міської ради Олена Філонова, заступник начальника управління-начальник відділу персоніфікованого обліку управління соціального захисту населення, охорони здоров’я та праці  Южноукраїнської міської ради Лариса Заболотна, головний спеціаліст відділу персоніфікованого обліку Яна Кольчак, голова Южноукраїнської міської організації Всеукраїнської громадської організації інвалідів   «Союз Чорнобиль України» Валерій Онуфрієнко та учасники ліквідації  аварії на Чорнобильській АЕС.

З вступним словом виступив міський голова Віктор Пароконний, який подякував за  подвиг ліквідаторів та їх неоціненний  внесок заради майбутніх поколінь, адже ті жахливі події були загрозою існування не тільки для українській держави, а й усього людства. Зауважив, що у той час  ніхто б і подумати не міг, що мирний атом може так зашкодити суспільству.  І якби не подвиг простих людей, які у тих умовах ризикували здоров'ям, ризикували життям, то важко було б спрогнозувати наслідки. Висловив вдячність всім учасникам ліквідації, хто врятував тоді Україну і світ. Підкреслив, що нащадки у боргу перед ліквідаторами аварії  і повинні робити усе можливе, аби не просто дякувати, а робити висновки з цієї трагедії, пам'ятати до чого може призвести службова недбалість. Розповів про основні напрямки роботи виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, проблеми  та шляхи вирішення.  Міський голова запевнив, що влада міста знає про проблеми учасників ліквідації аварії на ЧАЕС і надалі намагатиметься робити усе від неї залежне.

З питання соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи у 2016 році  прозвітувала заступник начальника управління-начальник відділу персоніфікованого обліку Лариса Заболотна.

Про роботу Южноукраїнської міської організації Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України» розповів Валерій Онуфрієнко та запропонував і надалі  підтримувати ліквідаторів та вирішувати проблеми осіб, які постраждали внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС.

Активним учасникам Южноукраїнської міської організації Всеукраїнської громадської організації інвалідів   «Союз Чорнобиль України» міський голова вручив подяки та квіти.

Читайте також

До уваги ветеранів війни, членів  їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради повідомляє. 20 березня 2024...

Виїзна нарада

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

11.04.2024 відбулась виїзна нарада під головуванням заступника міського голови з питань діяльності в...

Про укладання колективних договорів у Южноукраїнській міській територіальній громаді станом на 01.04.2024

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

На 83 підприємствах, установах та організаціях Южноукраїнської міської територіальної громади укладе...

Роз’яснюємо щодо виплати матеріальної допомоги військовослужбовцям, звільненим з військової строкової служби

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 8 квітня 2015 року № 185 «Про затвердже...