Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Відбулась відеоселекторна нарада щодо запобігання поширення на території області коронавірусу СOVID-19
AA

Відбулась відеоселекторна нарада щодо запобігання поширення на території області коронавірусу СOVID-19

13 березня 2020 року о 14.00 відбулась відеоселекторна нарада керівництва Миколаївської облдержадміністрації з райдержадміністраціями та міськими головами міст обласного значення з питань вжиття заходів щодо запобігання поширення на території області коронавірусу СOVID-19.

Під час наради були заслухані звіти представників міст та районів, обговорено низку питань, які хвилюють громадян, обмін досвідом щодо профілактичних заходів та можливим виявленням захворювання.

Зокрема, присутні представники нашого міста доповіли, що на базі міської лікарні для потреб обсервації (місць перебування здорових людей, які були в контакті з хворими) є в наявності 20 окремих ізольованих ліжко-місць. Інфекційне відділення лікарні має в резерві 9 окркмих боксів.

Міський голова проінформував керівництво області, що ним підписано та направлено звернення на адреси Миколаївської ОДА та Уряду країни щодо надання, як виключення, дозволу відкриття в одному або в кілької дитячих садочках чергових груп для дітей, батьки яких працюють на Южно-Українській АЕС як оперативно-ремонтний персонал та батьки яких працюють в інших організаціях та установах і не мають можливості залишитися для нагляду за дітьми. 

Віктор Пароконний проінформував, що в місті працюють цілодобові телефонні "гарячі лінії" 4-62-03 та 4-64-30, за якими можна звертатись з питаннями, пов'язаними з проявами хвороби.

Міський голова звертається до всіх южноукраїнців з проханням за вказаними телефонами повідомляти про те, що приїхали з-за кордону та з якої країни. Така інформація потрібна для безпеки самих цих осіб та людей, що їх оточують. 

В.Пароконний інформує мешканців міста про те, що на міських ринках встановлені пляшки з дезінфікуючими розчинами для дезінфекції рук. 

   

Пункти для дезінфекції рук на міських ринках "Господар" та КП "Критий ринок"

 

Міський голова звертається до підприємців, власників торгових точок і магазинів встановити такі прилади в місцях перебування людей. Виготовляються вони просто, навіть з поліетиленової пляшки.

Шановні южноукраїнці!

Дотримуємось правил особистої гігієни!

Поважаємо один одного!

Це дуже важливо для того, щоб уберегти себе та оточуючих.

 

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

 

 

Читайте також