Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Вдруге громада міста висадила дерева та кущі в рамках Всеукраїнської екологічної акції «Посади дерево миру»
AA

Вдруге громада міста висадила дерева та кущі в рамках Всеукраїнської екологічної акції «Посади дерево миру»

У 2018 році вдруге громада міста зібралася та висадила дерева та кущі в рамках Всеукраїнської екологічної акції «Посади дерево миру».

Висадка дерев та кущів проводилась на території парку ім. Шевченка, який в майбутньому стане прекрасним місцем відпочинку для мешканців та гостей нашого міста.

Для висадки в парку ім. Шевченка вибрано дерева - берези, горобини та кущі – фізаліс і спірея. Всього висаджено 53 дерева та 72 куща. До акції долучилися понад 70 осіб, серед них представники громади міста, депутатського корпусу Южноукраїнської міської ради, представники виконавчого комітету та комунальних підприємств міста.

Всі роботи по висадці рослин проводились під пильним наглядом майстра з озеленення комунального підприємства «Служба комунального господарства» Мустіпан Валентини Олексіївни, яка з душею відноситься до своєї справи і саме завдяки Валентині Олексіївні наше місто розквітло навесні чудовими квітами.

Особливу вдячність хочеться висловити керівництву та вихователям комунального закладу  «Територіальний центр соціального обслуговування м. Южноукраїнська» та Служби у справах дітей Южноукраїнської міської ради за долучення діточок до цієї акції.

Щиро вдячні  та низький уклін мешканці будинку по пр. Незалежності, 26 Єфименко Валентині Михайлівні, що прийняла активну участь у висадці дерев та зробила неоціненний вклад висадивши вербу, що була посвячена у Вербну неділю. Цьому деревцю надано почесне місце біля капсули для нащадків.

Просимо жителів міста шанобливо ставитись до молодих висаджених дерев!

Приєднуйтесь, безстрокова Всеукраїнська акція “Посади дерево миру” триває»!

 

 

Читайте також

Проведено рейд робочої групи щодо заборони продажу ранньоквітучих рослин Червоної книги України

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

07 березня 2024 року відділом екології, охорони навколишнього середовища та земельних відносин спіль...

Що таке ЕкоЗагроза

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

ЕкоЗагроза – це офіційний ресурс Міндовкілля, розроблений за підтримки Міністерства цифрової т...