Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | В Южноукраїнській міській лікарні проведено семінар
AA

В Южноукраїнській міській лікарні проведено семінар

В Южноукраїнської міської лікарні з метою удосконалення співпраці лікарів закладу та фахівців Южноукраїнського міського відділення фонду соціального страхування з питань проведення санаторно-курортної реабілітації та відновного лікування застрахованих осіб в реабілітаційних відділеннях санаторно-курортних закладах України було проведено семінар за участю фахівців лікарні та Южноукраїнського міського відділення фонду соціального страхування.

З 01 січня 2018 року Фондом проведено реформу надання санаторно-курортної реабілітації та відновного лікування. За результатами реформи покриття потреби у безоплатній, профінансованій Фондом реабілітації після перенесених захворювань і травм становить 100 %, пацієнтам надано право самостійного вибору санаторію для проходження лікування, процедура направлення на реабілітацію суттєво спростилась.

Всі застраховані, які знаходяться в стаціонарі КЗ ЮМЛ та потребують медичної реабілітації, гарантовано отримують її за кошти ФССУ.

Начальник Южноукраїнського міського відділення ФССУ Гут С.С. в своїй доповіді наголосила про необхідність максимального використання коштів фонду для реабілітації та відновного лікування працевлаштованих українців, які перебувають на стаціонарному лікуванні в КЗ ЮМЛ. Тема реабілітації пацієнтів є завжди актуальною для медпрацівників лікарні.

В доповіді заст. головного лікаря з медичної частини Шикерської В.Л. було професійно звернуто увагу лікарів на особливості засвідчення стану непрацездатності при різних патологічних станах, показниках до направлення на реабілітацію та відновне лікування пацієнтів стаціонару, особливої важливості правильності відбору застрахованих осіб на оздоровлення за кошті фонду.

Сумісна робота направлена на об’єднання зусиль колективу лікарів та фахівців ФСС щодо поліпшення здоров’я населення міста та профілактики настання інвалідності пацієнтів КЗ ЮМЛ.

 

Читайте також

День лікаря–лаборанта

КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня»

15 квітня відзначаються День лікаря–лаборанта, міжнародний день фахівця з лабораторної ді...