Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | В Центрі надання адміністративних послуг міста Южноукраїнська пройшли перші навчання з надання першої домедичної допомоги
AA

В Центрі надання адміністративних послуг міста Южноукраїнська пройшли перші навчання з надання першої домедичної допомоги

15 вересня 2016 року в Центрі надання адміністративних послуг міста Южноукраїнська пройшли перші навчання з надання першої домедичної допомоги.

Навчання проводила четвірка рятувальників нашого міста від Мальтійської служби допомоги: Андрій Дікусар, Юрій Кербицький, Сергій Бишевий та Дмитро Васильковський - команда, яка нещодавно виборола призовий кубок на змаганнях у місті Берегово (Закарпатська область) у рамках проекту «Розвиток системи добровільної рятувальної служби в Україні».

Метою навчань є здобуття фахівцями Центру надання адміністративних послуг міста Южноукраїнська знань та навичок з надання допомоги людям в ситуаціях, які можуть статись під час виконання ними своїх завдань та обов’язків. Фахівці отримали знання щодо надання допомоги потерпілим в разі інфаркту, інсульту та нападу епілепсії, при втраті свідомості та притомності, попрактикувались проводити штучну вентиляцію легенів дорослому та немовляті, навчились правильно викликати швидку. Отримані знання дозволять надати корисну першу допомогу людині до приїзду бригади швидкої допомоги. Навчання проводились в дуже привітній, дружній атмосфері і це лише незначна доля того, чому ще можна повчитись у «мальтійців». До речі, під час навчань заявники, які на той час звернулись до Центру за отриманням адміністративних послуг, теж із задоволенням та цікавістю прийняли участь у навчанні.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Читайте також

До уваги жителів громади!

Вознесенське РУ ГУ ДСНС України у Миколаївській області

Постановою Кабінету Міністрів України від 07 липня 2023 року № 690 «Деякі питання забезпечення...

Реєструйте своє майно вчасно!

Центр надання адміністративних послуг

Шановні мешканці громади! Нерухоме майно є одним з основних засобів збереження та накопичення кап...