Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | В СМСЧ № 2 моніторинговий візит
AA

В СМСЧ № 2 моніторинговий візит

12.04.2016 р. в СМСЧ № 2 підтверджено відповідність статусу «Клініка, дружня до молоді» та «Лікарня, доброзичлива до дитини». СМСЧ № 2 перша в Миколаївській області отримала це звання. Свою роботу під егідою МОЗ України і ЮНІСЕФ структурні підрозділи почали з січня 2007 р. згідно наказу начальника ДЗ СМСЧ № 2, в 2010 г. отримано сертифікат МОЗ України.

З метою проведення оцінки/переоцінки на відповідність статусу «Клініка, дружня до молоді» та «Лікарня, доброзичлива до дитини», в акушерсько-гінекологічному відділенні, жіночій консультації, дитячій поліклініці та дитячому відділенні ДЗ СМСЧ № 2 проводився плановий моніторинговий візит фахівців ЮНІСЕФ за участю: зовнішнього спеціаліста з оцінки та переоцінки закладів охорони здоров’я на відповідність статусу «Клініка, дружня до молоді» та «Лікарня, доброзичлива до дитини», завідувача методично-організаційним моніторинговим центром НДСЛ «ОХМАТДИТ» Романенко Л.В. та експертів з оцінки закладів охорони здоров’я відповідно до статусу «Клініка, дружня до молоді» та «Лікарня, доброзичлива до дитини» Количевої О.С. лікаря-методиста Регіонального методично-організаційного моніторингового центра, лікаря-педіатра Миколаївської обласної дитячої лікарні, Москалець І.В. завідувача Регіональним методично-організаційним моніторинговим центром, лікаря-неонатолога Миколаївської обласної дитячої лікарні.

Спеціалістами ЮНІСЕФ біло відмічено яскраве оформлення стендів і приміщень, проведений ремонт у відділеннях СМСЧ № 2, які працюють за принципами «Клініки дружньої до молоді» та «Клініки доброзичливого до дитини», достатню кількість інформації щодо принципів роботи дружнього та доброзичливого відношення до дітей, підлітків та молоді. В ДЗ СМСЧ № 2 окремо позитивно схвалено наявність мультидисциплінарної команди, високі показники грудного вигодовування дітей до 1-го та 2-х років життя.

Фахівцями ЮНІСЕФ запропоновано продовжити активну роботу в ДЗ СМСЧ № 2 з надання медичних та соціальних послуг за принципами «Клініки дружньої до молоді» та «Клініки доброзичливого до дитини».

Начальник ДЗ «СМСЧ № 2» подякувала заступникам, завідувачам структурними підрозділами за сумлінну працю та проведену роботу з підготовки до проведення оцінки/переоцінки на відповідність статусу, та наголосила що це є результатом постійної роботи, яка ведеться фахівцями медсанчастини.

 

 

 

 

 

 

Читайте також

Прибираємо громаду разом

Управління освіти Южноукраїнської міської ради імені Бориса Грінченка

  Відповідно до Розпорядження міського голови від 15.04.2024 року №110-р «Про проведен...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 02.05.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 02 травня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...

Зарахування до страхового стажу періоду догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку для розрахунку страхової виплати у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності

Головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області

Відповідно до частини 1 статті 14 Закону України “Про загальнообов’язкове державне соціа...