Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | В продовження актуальних тем – повертаємось до ощадливих тарифів
AA

В продовження актуальних тем – повертаємось до ощадливих тарифів

До Вашої уваги матеріал сторінки виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради з соціальної мережі «Facebook», під назвою «Влада пропонує – Южноукраїнськ». Мета названої сторінки - без демагогії і популізму, аби поширювалась достовірна та корисна інформація доступна широкому загалу споживання, з метою соціального захисту громади через послідовну поінформованість активних прошарків населення міста Южноукраїнськ, «Влада пропонує».

В продовження актуальних тем – повертаємось до ощадливих тарифів

В різних містах, принаймні в майновому, організаційно-технічному і технологічному планах житлово-комунальні послуги організовано по різному, але споживач однаково потребує свого соціального захисту.

Тому і пропонується системний «тарифний компенсатор» з декількох джерел, який суттєво понизить собівартість названих послуг комунального сектору власності, а відтак і знизить «болючий» поріг тарифу, реально понизить градус тарифного впливу на грошові статки людей.

Зокрема, в секторі комунальної власності територіальної громади міська рада має бути гарантом вагомого впливу на тарифний захист, бо є її виключна компетенція на свій бюджет, майно та землю, аби не настали часи обмеження від міжбюджетних трансфертів або дотацій.

Читайте також