Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | В казначейській службі України триває акція «Україна моя вишивана»
AA

В казначейській службі України триває акція «Україна моя вишивана»

В казначейській службі України триває акція «Україна моя вишивана» , яка розпочалася напередодні Дня незалежності казначеями Донеччини та Луганщини. Акція представлена витвором казначеїв у вигляді вишитої карти України.

 Україною карта мандрувала, вся країна її вишивала. Із стежок спліталася Батьківщина, що у серці нашому єдина. Крокуючи із регіону в регіон, збагачена новими кольорами сьогодні карта - це найкращий оберіг заможності, достатку, любові.

Вишиванка для українського народу невід’ємна частина культури та один з важливіших способів національного самовираження. Вишиванка - це символ , який єднає українців і презентує Україну у світі.

Ось і в м.Южноукраїнськ 03.01.2017 року завітала карта, яка була передана з казначейства у Арбузинському районі. Начальник управління Балабан Т.С. презентувала її працівникам фінансового управління, які були у захваті від казначейського виробу. Адже казначеї не лише економно ділять гроші і контроль ведуть хороший, вони ще й наділені різними талантами. Після презентації карта була передана казначеям м.Первомайська.

Читайте також

Казначейство інформує

Управління Державної казначейської служби України у місті Южноукраїнську Миколаївської області

  04.02.2021 року проведені виплати з Державного бюджету України деяких видів допомог, компе...