Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Увага! Проводиться опитування про потребу у генераторах для сільгоспвиробників
AA

Увага! Проводиться опитування про потребу у генераторах для сільгоспвиробників

Міністерство аграрної політики та продовольства України проводить опитування серед зареєстрованих користувачів Державного аграрного реєстру (ДАР) щодо потреби у генераторах аварійного живлення.

Унаслідок російських ракетних ударів по об’єктах енергетичної інфраструктури існують перебої з електропостачанням в тому числі і на об’єкти сільськогосподарської діяльності. Мінагрополітики України вже звернулося до іноземних партнерів та благодійних організацій з проханням надати генераторне обладнання для живлення сільськогосподарської інфраструктури. Опитування допоможе встановити фактичну потребу сільськогоспвиробників у генераторах аварійного живлення.

Посилання для заповнення анкети отримали агровиробники – юридичні особи та ФОПи, зареєстровані у ДАР станом на 20 листопада. З 29 листопада по 07 грудня, також, отримають на електрону пошту посилання на опитувальний лист. За результатами опитування планується здійснити відбір претендентів на отримання генераторів.

Інструкція з реєстрації у ДАР доступна за посиланням: https://www.dar.gov.ua/cards-useful/yak-zareyestruvatysia.

Читайте також

До уваги громадських організацій, благодійних фондів, надавачів соціальних послуг та активних мешканців Южноукраїнської громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Запрошуємо взяти участь у проєкті «Миколаївщина. Підтримка суспільно важливих ініціатив у регі...

Відбулись засідання комісії з розгляду проектів планів підприємств і організацій, які належать до комунальної власності

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

05 березня 2024 року та 06 березня 2024 року відбулись засідання комісії з розгляду проект...

УКРЯТ оголошує конкурс наукових проєктів у сфері ядерної науки, атомної енергетики та промисловості “Атомні інноватори” - 2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Завданням конкурсу є підтримка прикладної науки в Україні та сприяння розвитку новітніх технологій в...