Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | УВАГА! Вартість вітчизняної сільськогосподарської техніки здешевлюється
AA

УВАГА! Вартість вітчизняної сільськогосподарської техніки здешевлюється

Поточного року продовжує діяти програма часткової компенсації вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва у відповідності до постанови Кабінету Міністрів України від 01.03.2017 р. № 130 (із змінами).

Компенсація надається на безповоротній основі за придбані нові техніку та обладнання у розмірі 25% їх вартості (без урахування ПДВ). Частковому здешевленню підлягає техніка та обладнання, які на момент здійснення через уповноважений банк оплати на їх придбання були включені до переліку, розміщеного на офіційному веб-сайті Мінекономіки.

Для отримання фінансової підтримки за цим напрямом, необхідно:

1. ознайомитись із Переліком техніки та обладнання;

2. визначитись із необхідною технікою та обладнанням;

3. здійснити оплату за техніку чи обладнання через уповноважений банк;

4. подати до уповноваженого банку заявку та підтвердні документи для отримання компенсації, а саме: копію платіжного доручення або іншого документа, що підтверджує оплату, акт приймання-передачі техніки та обладнання, свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу та/або машини (якщо техніка підлягає обов’язковій державній або відомчій реєстрації).

Увага! Для отримання компенсації вартості техніки та обладнання, придбаних з 1 грудня 2020 року, заявки до уповноваженого банку подаються до 1 квітня 2021 року. Заявки для отримання часткової компенсації вартості техніки та обладнання, придбаних з 1 січня по 30 листопада 2021 року, подаються до 5 грудня 2021 року за наявності поданих у повному обсязі підтвердних документів. Звертаємо увагу на встановлення обмеження щодо загальної суми державної підтримки за цим напрямом, отриманої поточного року одним сільгосптоваровиробником – 60 млн. грн.

Купуйте українську техніку, подавайте документи до банківської установи та отримуйте компенсацію!

Читайте також

До уваги власників особистих селянських господарств та/або фермерських господарств, що зареєстровані як фізичні особи – підприємці!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Повідомляємо вам,  відповідно до Методики визначення шкоди та збитків, завданих особистим...