Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Урядова програма “Спроможна школа для кращих результатів”
AA

Урядова програма “Спроможна школа для кращих результатів”

Урядова програма “Спроможна школа для кращих результатів” – це фінансова підтримка закладів освіти на ремонт будівель шкіл, завершення недобудов, оновлення навчальних кабінетів тощо.

Програма допомагає зробити школи безпечним та комфортним середовищем для кожного учня та вчителя. Зокрема, на виконання  Постанови Кабінету Міністрів України від 12.02.2020 року №100 (зі змінами та доповненнями), передбачається спрямування коштів на реалізацію проєктів, пов’язаних із формуванням нового освітнього простору, безпечного та інклюзивного (безбар’єрного) освітнього середовища, проведенням реконструкцій та капітальних ремонтів будівель (їхніх частин), споруд закладів загальної середньої освіти.

В програмі «Спроможна школа для кращих результатів 2021 рік» від м.Южноукраїнськ беруть участь наступні проекти:

  • «Нове будівництво швидкомонтованої споруди спортивної зали гімназії №1 по бульвару Курчатова, 6 у м.Южноукраїнськ Миколаївської області. Коригування.», загальною вартістю – 12 870,518 тис.грн.
  • «Реконструкція спортивного майданчика для міні-футболу зі штучним покриттям Южноукраїнської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 по проспекту Незалежності, 16 у м. Южноукраїнськ Миколаївської області», загальною вартістю – 5 466,966 тис.грн..

Розподіл коштів субвенції між окремими місцевими бюджетами затверджуватиметься Кабінетом Міністрів за погодженням з Комітетом Верховної Ради з питань бюджету за поданням МОН.

За результатами розгляду узагальненого переліку проєктів комісія відбере проєкти, що відповідають законодавству, та сформує пропозиції щодо їх погодження.

Кошти субвенції, згідно з розпорядженням Уряду, будуть спрямовані до бюджетів відповідних територіальних громад.

Читайте також