Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | У місті Южноукраїнську відбувся 26-й легкоатлетичний пробіг, присвячений Дню Енергетика
AA

У місті Южноукраїнську відбувся 26-й легкоатлетичний пробіг, присвячений Дню Енергетика

В м. Южноукраїську, 3 грудня відбувся 26-й легкоатлетичний пробіг, присвячений Дню Енергетика, в якому взяли участь 176 бігунів у віці від 7 до 73 років з Одеси, Миколаєва, Херсона, Ізмаїла, Гайворона, Кривого Рогу, Жовтих Вод, Славутича і Южноукраїнська.

На жаль, складні погодні умови не дозволили приїхати багатьом бігунам з довколишніх міст і селищ, проте ті, хто все ж таки наважився цього дня взяти участь в пробігу, показали непогані результати.

На дистанції 3 км серед дітей в категорії до 10 років першими фінішували Яна Капущак і Микола-Гнат Чайковський (обоє з ДЮСШ м. Гайворон, Кіровоградської області), в категорії 10-13 років - Лілія Овчаренко (відділення спортивного орієнтування ККСС " Олімп", м. Южноукраїнська) і Іван Скиба (м. Горишни Плавні, Полтавська область), а в категорії 14-17 років - Юлія Бурдейна (м. Гайворон) і Олександр Костюк (ЗОШ №3, м. Южноукраїнськ).

Серед жінок на дистанції 6 км в трьох вікових категоріях, перші місця зайняли Альона Кислиця (відділ охорони здоров'я ОП ЮУАЭС), Ольга Сімченко (м. Ізмаїл, Одеська область) і Марина Волошина (м. Жовті Води, Дніпропетровська область), а у жінок-ветеранів на дистанції 3 км перше місце зайняла Галина Адаменко (ККСС " Олімп", м. Южноукраїнськ).

Дистанцію 6 км першими серед чоловіків-ветеранів пробігли Микола Дерев’янчук і Дмитро Мешевский з Жовтих Вод, а також Микола Праслів (с. Прибужжя, Миколаївської області).

Абсолютний час - 38 хв. 6 сек. - у чоловіків на дистанції 12 км показав Анатолій Бондаренко з Жовтих Вод. У інших категоріях на цій же дистанції першенствували Сергій Арєшкін (м. Ізмаїлл) і Валерій Кузь (м. Гайворон).

У командній першості перемогу святкували бігуни клубу любителів бігу «Ритм», (Жовті Води), а кубок «за масовість» було вручено учням ЮЗОШ №3 міста Южноукраїнська.
Пробіг відбувся завдяки фінансовій підтримці Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради та ОП ЮУ АЕС, ДП НАЕК «Енергоатом».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Читайте також

Оголошення

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради ЗАПРОШУЄ небайдужих гр...

Опитування

Управління молоді та спорту Миколаївської OBA

Міністерство молоді та спорту України проводить активну роботу щодо залучення населення, у тому числ...

Відбувся Всеукраїнський турнір з боротьби греко-римської, присвячений захисникам та захисницям України

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

21 жовтня в приміщенні танцювальної зали ПК «Енергетик» відбувся Всеукраїнський турнір з...

До дня фізкультури і спорту

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

У Южноукраїнському міському історичному музеї презентовано спортивну мозаїку «Модно. Здорово....