Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Тут народжується Щастя
AA

Тут народжується Щастя

Що може бути важливішим та прекраснішим , ніж дарувати нове життя? Тож кожна свідома родина з особливим трепетом та відповідальністю підбирає найкраще місце для народження свого немовляти. В акушерсько-гінекологічному відділенні Южноукраїнської міської багатопрофільної лікарні гарантують безпечні пологи, які відповідають усім стандартам якості акушерської та неонатологічної допомоги. Пріоритетом роботи відділення є здоров’я Матері та Дитини.

Акушерсько-гінекологічне відділення КНП «ЮМБЛ» ЮМР надає лікувально-профілактичну допомогу не тільки вагітним з нормальним перебігом вагітності, а й вагітним з акушерською та екстрагенітальною патологією, роділлям та породіллям, новонародженим та гінекологічним хворим.

У 2022 році в відділенні відбулися 301 пологи, а за останні півроку  - 125.

Колектив відділення складається з 28 працівників, з них 5 лікарів акушер-гінекологів та інший кваліфікований медичний персонал.

Пологові зали оснащені сучасним медичним обладнанням, зручними ліжками-трансформерами, усією необхідною апаратурою для проведення комфортних пологів.

У пацієнток є можливість обрати лікаря для ведення пологів.

За бажанням жінка може народжувати в присутності партнера.

Після пологів жінку з дитиною переводять до індивідуальної палати або в палату з поліпшеними умовами перебування, де вони з немовлям можуть знаходитися разом з партнером.

До речі, палата з поліпшеними умовами обладнана усіма необхідними речами для комфортного перебування породіль та їх діток. Окрім індивідуального санвузлу з усім необхідним, в платі є шафа для одягу, електрочайник, телевізор, мікрохвильова піч та холодильник. Є диван на якому може розміститися чоловік або інші члени родини. Разом вони можуть перебувати цілодобово та допомагати у догляді за дитиною. Також у палаті є інші предмети побуту, які наближають перебування у відділенні до домашніх умов.

Відомо, що присутність близьких людей створює позитивний вплив на перебіг пологів та післяпологового періоду.

В акушерсько-гінекологічному відділенні є операційна оснащена сучасною медичною апаратурою для надання допомоги при планових та ургентних ситуаціях.

Отримати якісну медичну допомогу можуть не тільки жительки нашої громади, а й найближчих районів.  

З гордістю можемо сказати, що в акушерсько-гінекологічному відділенні Южноукраїнської міської багатопрофільної лікарні народжується ЩАСТЯ!

Читайте також