Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Свято Святого Миколая в Южноукраїнську
AA

Свято Святого Миколая в Южноукраїнську

У зимову ніч з 18 на 19 грудня Святий Миколай приходить до тих, хто вірить у диво та чемно поводиться протягом року. Під час війни це особливо важливо, адже жодні окупанти не зможуть відібрати у нас свята та віри у перемогу.

Вже доброю традицією стало вітати зі святом малечу. Так, святий Миколай завітав та привітав малечу у комунальному закладі «Центр соціально-психологічної реабілітації дітей Южноукраїнської міської ради», відділенні комплексної реабілітації дітей з інвалідністю комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади», комунальному некомерційному підприємстві «Южноукраїнська багатопрофільна лікарня», до дітей загиблих військовослужбовців та до дітлахів смт. Костянтинівка, с. Бузьке, с. Іванівка та с Панкратове.

Підтримати, обігріти серця наших діток добром, любов’ю, турботою прийшли: народний депутат України Артем Чорноморов, секретар Южноукраїнської міської ради Олександр Акуленко, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, депутати Южноукраїнської міської ради, керівники виконавчих органів. 

Всіх вітаємо зі святом, бажаємо, щоб Святий Миколай допомагав у добрих справах, беріг наші серця від ворожнечі та лютої ненависті, наповнив душі милосердям, теплом та добротою.


 

 

Читайте також

2 квітня виповнюється 37 років від дня присвоєння новозбудованому населеному пункту ЮУ АЕС найменування "Южноукраїнськ"

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Навесні 1975 року на майданчик майбутнього Южноукраїнського енергокомплексу прибули перші бригад...

Дорогі жінки!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Від імені чоловічої половини нашої громади щиро вітаю вас з Міжнародним жіночим днем! Серед...

Сьогодні виповнюється 45 років з дня відкриття КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня», яка відкрила свої двері 2 лютого 1979 року під назвою «Медико-санітарна частина №137»

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Сьогодні виповнюється 45 років з Дня відкриття КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна ліка...

День Соборності України

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

22 січня 1919 року на площі перед Київською Софією відбулась омріяна українськими патріотами подія:...