Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | СТАРІ ГРЕЧКОСІЇ І НОВІ РІШЕННЯ
AA

СТАРІ ГРЕЧКОСІЇ І НОВІ РІШЕННЯ

Який би Закон про вибори не був прийнятим – «гречка» буде в ходу. І не важно, що нових благодійників ще рік, два ніхто і не чув, сьогодні їх будуть знати всі, сезон посівання гречкою розпочався. Мудрі кажуть, гречку любу беріть, Ви її давно заробили, а голосуйте розумом, бо настав час думати головою.

Пройшла 64 сесія міської ради, з 142 питань прийняли 106. За бортом лишились складні, але потрібні громаді рішення.

Це зокрема доля КП ТВКГ. Замість спасіння цього підприємства через прийняття даних для розгляду депутатам міської ради цілої низки реальних і дуже потрібних рішень, рада їх не стала розглядати і дала доручення готувати рішення про його банкрутство.

Але таке рішення остаточно доб’є ТВКГ міста, нашкодить його колективу, зіпсує стосунки з АЕС та негативно відіб’ється на тарифах і якості комунальних послуг для всього міста. 

Виконком міської ради продовжує працювати над вирішенням ключових проблем міста, КП ТВКГ – одна з них. Вже після минулої сесії проведено важливі переговори з  лідером впровадження комунальних проектів «під ключ» з Дніпра. Є попередня згода на отримання кредиту провідного банку України, який не зачепить бюджет міста і тут світова практика запропонованого проекту на нашій стороні. Нам є з чого обирати новий проект.

Думаю, що поміркованість конструктивної більшості депутатів буде на стороні рішення, яке вигідно колективу комунальників міста, нашим мешканцям і АЕС. Та коли ця каденція депутатів не підтримає вірне рішення, його зроблять нові депутати. Адже доля комунальних підприємств, як і бюджетні кошти, земельні та майнові питання, це теж виключна компетенція наших депутатів.

Рішення мають приймати тільки вони. А фахівцями виконкому та комунальниками для депутатів міської ради забезпечено достатній вибір нових і потрібних рішень, їх вдосконалення триває. Місту, як і іншим громадянам України, не все одно, яким буде нинішній виборний Закон. Чекаємо що прийме наша Верховна Рада.

Про це та інше корисне всьому місту далі буде.

 

      В. Пароконний,  міський голова

 

 

Читайте також