Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Спортивні новини з міжнародної борцівської арени
AA

Спортивні новини з міжнародної борцівської арени

Знай наших!

Саме так можна підсумувати виступ команди України з боротьби греко-римської на одному з наймасштабніших змагань Європи!

З 24 по 26 березня у місті Таллінн (Естонія) відбувся традиційний міжнародний турнір з боротьби греко-римської, вільної та жіночої «TALLINN OPEN-2023». Змагання, участь в яких у цьому році приймали 2 тисячі 560 учасників (!) з 29 країн світу (!) проходили одночасно на 14 борцівських килимах!

В перший день турніру, 25 березня, на величезній спортивній арені UNIBET ARENA, 4 поверхи якої були вщент заповнені шанувальниками боротьби, змагалися борці греко-римського стилю.

Команда України, представлена рекордною кількістю борців на турнірі серед дітей, юнаків та кадетів загальною чисельністю 69 найсильніших спортсменів нашої Держави, отримала не тільки неймовірний досвід на змаганнях такого рангу, а й неймовірну кількість нагород цього турніру !

Южноукраїнська борцівська спільнота пишається тим, що ми також були причетні до цього спортивного свята. Три вихованця южноукраїнської секції боротьби СК «Олімп» УСО ВП ПАЕС – Середін Денис, Переута Єгор, Богдан Євген – приймали участь у змаганнях «TALLINN OPEN-2023» у складі збірної команди України U-15 та U-17.

На фото зліва направо: тренер-викладач Карая Бутхузі Емірійович, Переута Єгор, Середін Деніс, Богдан Євген

 

Ми пишаємось тим, що южноукраїнські борці продовжують гідно представляти наше місто та нашу Державу на міжнародних спортивних аренах, здобуваючи перемоги на борцівських килимах!  

Середін Денис, отримавши три перемоги та одну поразку, став бронзовим призером змагань «TALLINN OPEN-2023» у ваговій категорії до 45 кг серед борців вікової групи U-17, піднявшись на 3 сходинку п’єдесталу пошани!

Переута Єгор, який боровся за звання чемпіона у ваговій категорії до 80 кг групи U-17, одержав шість перемог (!) на килимах м. Таллінна та 3 поразки, що дозволило Єгору зайняти шосте місце серед 31 учасникаБогдан Євген, приймавши участь у змаганнях серед спортсменів U-15 одержав 2 перемоги над суперниками вагової категорії до 68 кг та 2 поразки.

Вітаємо спортсменів та тренерів-викладачів Карая Бутхузі Емірійовича і Чебанова Дениса Сергійовича з вдалим стартом на європейській арені, вітаємо батьків наших борців зі спортивними успіхами їх дітей та щиро дякуємо всім батькам наших вихованців за ВІРУ та ПІДТРИМКУ!

Громадська організація «Южноукраїнська асоціація греко-римської боротьби» вітає також всю борцівську спільноту України з успішним виступом на наймасштабнішому змаганні Європи та висловлює найщиріші  слова подяки всім людям, завдяки зусиллю яких участь українських хлопців у змаганнях такого рівня стає можливою!

        На фото: збірна команда України U-17 з боротьби греко-римської разом з тренерським складом: крайній справа - тренер южноукраїнської секції боротьби, тренер збірної команди U-17 Карая Бутхузі Емірійович

 

 

 

 

Читайте також

Його величність футбол!

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

Шалені емоції та щирість почуттів, непередбачуваність та неймовірна розв’язка, командний дух т...

Калейдоскоп спортивних новин

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

ПЛАВАННЯ В період з 7 по 9 квітня команда юних вихованців відділення плавання СК «Олімп» УСО ВП П...

Калейдоскоп спортивних новин

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

18 березня змагальний сезон 2023 року успішно розпочали вихованці секції спортивного орієнтування СК...

Калейдоскоп спортивних новин

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

ФУТЗАЛ 12 березня в спорткомплексі «Олімп» відбулися чергові матчі чемпіонату Миколаї...

Його величність – футбол

Управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради

5 березня 2023 року в ігровій залі спорткомплексу «Олімп» УСО ВП ПАЕС відбулися ігри 5-г...