Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | СпівДія Ноут
AA

СпівДія Ноут

Стартував проєкт на конкурсній основі «СпівДія Ноут», в межах якого освітні заклади, неприбуткові організації та самозайняті особи України мають змогу отримати 5000 сучасних ноутбуків з ліцензійним програмним забезпеченням.

ПРО ПРОЄКТ:

Національний проєкт «СпівДія Ноут» є результатом спільних зусиль міжнародних донорів, бізнесу, українських волонтерів та влади. Проєкт реалізується в межах молодіжної програми USAID «Мріємо та діємо», що виконується організацією IREX у партнерстві з Міністерством молоді та спорту України та українською волонтерською платформою «СпівДія», а також компаніями HP Inc. та Microsoft, які надали ноутбуки та ліцензійне програмне забезпечення.

Прийом заявок першої хвилі проєкту стартував 5 грудня і триватиме до 15 грудня (включно). Ініціатива втілюється на всій території України, крім тимчасово окупованих територій.

Завдання проєкту –– підтримати українську молодь у доступі до освіти, послуг реагування і самореалізації під час війни. Розподіл ноутбуків відбуватиметься у тісній співпраці із закладами  освітньої сфери, організаціями та фондами, що працюють із молоддю та для молоді та займаються важливими для громад освітніми й соціальними завданнями, допомагають вразливим верствам населення. Також пристрої надаватимуться самозайнятим українцям та українкам, які цього дійсно потребують.

Головна мета –– дати інструменти українській молоді для розв`язання проблем на місцевому, регіональному та національному рівнях, сприяти молодіжним ініціативам.

ХТО МОЖЕ ПОДАТИ ЗАЯВКУ ТА ЯК ОТРИМАТИ НОУТБУК(И)?

Подати заявку можуть:

  • школи, що прагнуть забезпечити дітей, які не мають обладнання для навчання

посилання на форму заявки -  https://airtable.com/shrE9l5axbTX4LmdI

  • громадські організації / благодійні фонди / інші освітні та творчі неприбуткові організації та ініціативи

посилання на форму заявки  - https://airtable.com/shrRr5UpBFtSWK7mw

  • самозайняті особи (до 35 років)

посилання на форму заявки - https://airtable.com/shrbMcBfD9z8NYG19

Для участі у першій хвилі конкурсу необхідно до 15 грудня (включно) подати заявку. З усіма деталями щодо необхідних кроків та критеріїв можна ознайомитися на сайті волонтерського об’єднання «СпівДія» https://spivdiia.org.ua/notebook

Заявки почнуть опрацьовуватися з першого дня проєкту та перевірятимуться кейс-менеджерами «СпівДія Ноут» по мірі їхнього надходження. Пріоритет буде надаватися заявникам та заявницям (зокрема і самозайнятим особам), які дійсно потребують ноутбук(и) для забезпечення доступу до навчання, покращення чи створення можливостей надавати послуги реагування для дітей та молоді, а також для професійної реалізації молодих українців та українок.

 

Читайте також