Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Шановні Южноукраїнці та гості міста, звертаємо вашу увагу!
AA

Шановні Южноукраїнці та гості міста, звертаємо вашу увагу!

Інформація для мешканців міста Южноукраїнська щодо заходів, передбачених законодавчими актами про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19


Постановою Кабінету Міністрів України від 16 березня 2020 р. № 240 «Про запобігання поширенню на атомних електростанціях України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», з метою недопущення можливих порушень в роботі атомних електростанцій та запобігання поширенню серед персоналу електростанцій гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, і з урахуванням рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 10 березня 2020 р. Кабінет Міністрів України в період з 26 березня до 24 квітня 2020 р. на всій території атомних електростанцій державного підприємства “Національна атомна енергогенеруюча компанія “Енергоатом” та міст-супутників, у яких проживає та розміщується персонал атомних електростанцій, встановлено карантин, під час якого обмежено  в’їзд населення в міста-супутники та виїзд з них.

Звертаємо вашу увагу, що вказані обмеження не вплинуть на життєзабезпечення місті Южноукраїнська необхідними товарами та продуктами харчування!

Про заходи, які будуть прийнятті щодо обмеження руху автотранспорту, а також місця в’їзду та виїзду автотранспорту з міста Южноукраїнська, буде повідомлено додатково!

Мешканців міста, просимо з розумінням поставитися до обмежень руху автотранспорту та дотримуватись карантинних обмежень. Вказані обмеження руху введені для запобігання поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19 в місті Южноукраїнську, заради безпеки мешканців міста та для забезпечення безперервної та безпечної роботи ЮУ АЕС!

В разі прийняття Урядом рішень щодо заборони в’їзду населення в міста-супутники та виїзду з них, мешканцям міста Южноукраїнська буде повідомлено додатково!

Читайте також

До уваги жителів громади! 

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

У разі надходження попередження про загрозу «Повітряна тривога», не ігноруйте сигнал!...

Інформація про хід виконання комплексної Програми профілактики злочинності та вдосконалення системи захисту конституційних прав і свобод громадян Южноукраїнської міської територіальної громади на 2022-2026 роки протягом 2023 року

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

Комплексна програма профілактики злочинності та вдосконалення системи захисту  конституційних п...

Заходи безпеки на льоду

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

Управління з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської м...

Управління з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради інформує

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У зв’язку з пониженням температури повітря на річці Південний Буг береться тонка крига на воді...