Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | ШАНОВНІ ЮЖНОУКРАЇНЦІ!
AA

ШАНОВНІ ЮЖНОУКРАЇНЦІ!

Минула сумна дата – 34 роки трагедії на Чорнобильській АЕС.

Аварія в Чорнобилі стала однією з найбільших катастроф в історії людства. Реактор четвертого енергоблоку станції вибухнув і викинув радіоактивні речовини на Україну, а також Білорусь, Прибалтику, Польщу, Швецію, Фінляндію та інші країни. Причиною катастрофи стало перегрівання реактора й накопичення великої кількості газів, що з'явились під час неконтрольованої реакції. Унаслідок катастрофи в довкілля потрапило 7 т ядерного палива.

Ми пам’ятаємо героїв Чорнобиля і вдячні їм за мужність та самопожертву, ми вдячні героям-захисникам України на фронті та лікарям і всьому персоналу лікарень за боротьбу з коронавіросною хворобою. Разом стоїмо на захисті країни і нашого життя!

Ми скликаємо сесію міської ради аби стабілізувати роботу міста в критично важливих напрямках в цей складний час нашого життя. Економіка міста обмежена в його монофункціональній залежності. Попереду об’єднання громад і нам потрібно нарощувати робочі місця малого і середнього бізнесу.

З питань зняття обмежень дачних поїздок та роботи продовольчих ринків міста для атомного міста  виконком міської ради звертається до Уряду України. Такий дозвіл можливий за позитивними показниками в карантинних вимогах по місту нашій області, ми готові взяти додаткові зобов’язання по карантинним обмеженням, але дачі і продовольчі ринки місту вкрай потрібні – прописуємо ми в нашому зверненні.

В цій важливій роботі є наполеглива праця міських лікарень, місцевої поліції, служб і посадових осіб, які задіяні в протидії пандемії COVID-19. Вимушені незручності карантинних обмежень – запорука безпеки не захворіти і не  заразити іншого.

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Читайте також