Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | ШАНОВНІ ЮЖНОУКРАЇНЦІ!
AA

ШАНОВНІ ЮЖНОУКРАЇНЦІ!

Доповім і в черговий раз звернусь до Вас.

Доповім.На лікарські потреби медико-біологічного захисту міста освоєно понад шести з половиною мільйонів міських бюджетних коштів – з них витрачено на придбання понад 15000 одиниць різних медичних засобів. Очікується поставка оплаченого обладнання по 15 позиціям в кількості 245 одиниць. В їх числі,до існуючих в лікарні, 20 одиниць додаткового обладнання. Для людей з обмеженими можливостями передано понад вісім тисяч захисних масок за рахунок благодійників та переданих від різних осіб. Працюють лінії допомоги продовольчими наборами. Виконуються інші заходи допомоги людям.

Кількість Южноукраїнців, які перебувають на самоізоляції, знаходиться в межах сорока осіб, ця кількість змінюється в сторону зменшення. Якщо буде збільшення, буде додаткова інформація. Стосовно одного з мешканців міста Южноукраїнськ, у якого була підозра на коронавірусну хворобу - вона не підтвердилась. По двом іншим Южноукраїнцям, які знаходяться в Миколаєві на обстеженні, результату ще немає. Доповідають, що їхній стан задовільний.

Ви знаєте, що почали працювати продовольчі ринки міста в умовах обмежень торгівлі і обмежень для відвідувачів ринків. В основному, вимоги карантинного характеру дотримуються. Разом з цим є певні особи з мешканців міста, які не чують застережень.

Обмеження, які вводяться по державній лінії - це необхідність аби уберегти нас всіх і кожного від небезпеки наразити себе та інших на цю страшну хворобу. Такі обмеження будуть посилені і наступний матеріал саме про це.

Тому шановні городяни! З розумінням ставимось до того, що чогось немає в аптеках по темі карантину, значну частину ми поповнюємо за бюджетні кошти і за рахунок благодійників, десь і мешканці самі шиють захисні маски. А головне, в цих умовах по можливості сидіти вдома, виконувати всі карантинні вимоги, адже вони відомі з різних джерел. А якщо і є необхідність піти в магазин чи на ринок, то поважаймо і оберігаймо один одного і самих себе!

 

 

 

 

Читайте також