Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Шановні мешканці смт. Костянтинівка!
AA

Шановні мешканці смт. Костянтинівка!

Повідомляємо про розпочату юридичним відділом комунального підприємства «Житло-експлуатаційне об’єднання» роботу, щодо стягнення заборгованості з боржників за оплату житлово-комунальних послуг (поводженню з побутовими відходами). Звертаємо Вашу увагу у разі якщо справа буде передана до суду на боржника буде покладено додатковий розмір судового збору за розгляд заяви 268 грн. 40 коп. (при позовному провадженні 2684 грн.).

Повідомляємо, що Ви можете сплатити за послугу, або оформити акт про не проживання (якщо кількість проживаючих за Вашою адресою є фактично меншою від кількості зареєстрованих) у зазначені дати, а саме 28-го числа кожного місяця; у разі якщо дата припадатиме на вихідний день, то наступного за вихідним робочого дня за адресою: пл. Соборна, 20 смт. Костянтинівка будівля Костянтинівського старостинського округу (колишня селищна рада) з 9.00 до 11.30.

Якщо у Вас виникли питання телефонуйте за номером: (05136)5-80-65 – Менеджер з РЖФ КП ЖЕО;

(05136)5-99-08- юридичний відділ;

Або звертайтесь у приміщення КП ЖЕО м. Южноукраїнськ, вул. Паркова, 5 з 8.00 до 16.00.

З повагою,

Адміністрація КП ЖЕО та

Костянтинівський старостинський округ

Читайте також

Звіт про роботу старости Костянтинівського старостинського округу Южноукраїнської міської територіальної громади Чернея О.О. за період з січня по грудень 2023 року

Костянтинівський старостинський округ

Я, як староста та член виконавчого комітету, беру участь у засіданнях сесій міської ради, засіданнях...