Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Шановні мешканці! У нас з’явилися нові лікарі
AA

Шановні мешканці! У нас з’явилися нові лікарі

 

У Некомерційному комунальному підприємстві «Южноукраїнський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» (далі - НКП «ЮУ МЦПМСД») розпочала роботу лікар-терапевт Дяченко Тетяна Анатоліївна, яка у 2014р. закінчила Вінницький національний медичний університет ім. М.І. Пирогова і отримала повну вищу освіту за спеціальністю "Лікарська справа" та здобула кваліфікацію лікаря.

У 2016 р. атестувалась на визначення знань та практичних навиків, де було присвоєно звання лікаря-спеціаліста за спеціальністю "Внутрішні хвороби".

 

Також нещодавно в НКП "ЮУ МЦПМСД" почав працювати лікар-терапевт Пастушок Роман Петрович, який у 2015р. здобув диплом спеціаліста у Тернопільському державному медичному університеті ім. І.Я. Горбачевського, де йому було присвоєно кваліфікацію лікаря-спеціаліста за спеціальністю «Внутрішні хвороби».

З 2017 по 2018 р. працював лікарем приймального відділення Березнівської центральної районної лікарні. В 2018-2019 рр. працював на посаді лікаря-терапевта в Березнівському районному центрі первинної медико-санітарної допомоги.

 

В НКП «ЮУ МЦПМСД» розпочала роботу лікар-педіатр Задорожнюк Наталія Юріївна, яка у 2018р. закінчила Вінницький національний медичний університет ім. М.І. Пирогова і отримала освітньо-кваліфікаційний рівень спеціаліста за спеціальністю "Педіатрія" та здобула професійну кваліфікацію лікаря.

У 2020р. атестувалась на визначення знань та практичних навиків, де було присвоєно звання лікаря-спеціаліста за спеціальністю "Педіатрія".

 

Читайте також

Як захиститися від холери

НКП «Южноукраїнський міський центр первинної медико-санітарної допомоги»

Холера − це гостра діарейна інфекція, що виникає при вживанні харчових продуктів або води...

Що таке сказ?

НКП «Южноукраїнський міський центр первинної медико-санітарної допомоги»

Сказ - це гостра інфекційна хвороба з тяжким ураженням центральної нервової системи, що спричиняєтьс...

Профілактика отруєнь рослинами

НКП «Южноукраїнський міський центр первинної медико-санітарної допомоги»

Гострі отруєння рослинами трапляються зазвичай у теплу пору року серед мешканців які вживають незнай...