Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Сергій Лупов очолив КНП “Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня”
AA

Сергій Лупов очолив КНП “Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня”

Колективу КНП “ЮМБЛ” сьогодні зранку міський голова Валерій Онуфрієнко офіційно представив нового директора. Сергій Лупов переміг у конкурсі на цю посаду, до виконання своїх обов'язків приступив ще вчора, 1 листопада. Контракт з ним підписаний строком на три роки.

Валерій Онуфрієнко зазначив, що рішення про призначення Сергія Лупова було виваженим, хоча й складним з огляду на всі аргументи “за” та “проти”. Міський голова промовив: “Свого часу ми сподівались, що більше не зіткнемося з коронавірусом і пікова ситуація не повториться, проте ми мали другу, третью, п'яту хвилю розповсюдження цієї хвороби. Сьогодні ми маємо 112 хворих на ковід у стаціонарі та шість - у реанімації. Лікарні потрібен очільник. Сподіваюсь, що колектив допоможе Сергію Івановичу у вирішенні питань, а він у свою чергу докладе всіх зусиль для того, щоб колектив працював у єдиному напрямку”.

Сергій Лупов подякував за довіру та запевнив, що зробить все, що від нього залежить, для виведення лікарні на належний рівень роботи, висловив сподівання на допомогу колективу і сумісну роботу.

Антоніна Мартинко, що до 1 листопада виконувала обовязки директора КНП “ЮМБЛ”, а нині є заступником директора з адміністративно-господарських та правових питань також подякувала колективу за працю, побажала Сергію Лупову успіхів, терпіння та розуміння проблем лікарні. “Це колектив спеціалістів з великої літери, колектив людей, що у важкі часи підставляли плече. Хотілося б, щоб Ви завжди дослухались до нього. Гадаю, що сумісними зусиллями ми піднімемо лікарню на належний рівень. Є певні результати, потрібно не збавляти темп, щоб наша лікарня була кращою в області”.

 

Читайте також

День лікаря–лаборанта

КНП «Южноукраїнська міська багатопрофільна лікарня»

15 квітня відзначаються День лікаря–лаборанта, міжнародний день фахівця з лабораторної ді...