Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Що тепер заборонено робити на вулиці і в громадських місцях. Повний список обмежень Кабміну
AA

Що тепер заборонено робити на вулиці і в громадських місцях. Повний список обмежень Кабміну

На початку квітня, в розпал карантину в Україні, Кабмін ввів нові, ще більш жорсткі обмеження через зростаючу захворюваність коронавірусною інфекцією. Про це прем'єр-міністр Денис Шмигаль сказав у відеозверненні, передають Українські Новини.

Зокрема, зараз введені нові обмеження на перебування в громадських місцях (Українські Новини розповідали про те, що це таке), а також - нові правила проведення масових заходів, поїздок на шашлики, виходів на вулицю, а також нові заборони для неповнолітніх і осіб, які перебувають на обсервації. Деякі види заборон, зокрема, щодо перебування у громадських місцях без засобів індивідуального захисту та переміщення вулицями більш ніж двох осіб, набирають чинності 6 квітня.

В Україні посилили карантин. Фото: kmu.gov.ua

Зокрема, до 24 квітня заборонено:

З 6 квітня перебування в громадських місцях без одягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема, респіратора або захисної маски, в тому числі, виготовлених самостійно.

З 6 квітня переміщення групою осіб більше ніж дві особи, крім випадків службової необхідності і супроводу осіб, які не досягли 14 років, батьками, усиновителями, опікунами, піклувальниками, прийомними батьками, батьками-вихователями, іншими особами у відповідності з законом або повнолітніми родичами дитини.

Перебування у громадських місцях осіб, які не досягли 14 років, без супроводу батьків, усиновителів, опікунів, піклувальників, прийомних батьків, батьків-вихователів, інших осіб у відповідності з законом або повнолітніх родичів дитини.

Відвідання парків, скверів, зон відпочинку, лісопаркових і прибережних зон, крім вигулу домашніх тварин однією особою і в разі службової необхідності.

Ольга Фандорина

 

 


 

 

Читайте також