Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Ще двоє працівників ЮУАЕС стали щасливими новоселами
AA

Ще двоє працівників ЮУАЕС стали щасливими новоселами

Двоє працівників Южно-Української АЕС - оператор спецводоочищення реакторного цеху №1 Валерій Сидоров і електромонтер електроцеху Максим Гапонов - 4 лютого отримали ордери та ключі від однокімнатних квартир.

Щасливі новосели одержали житло, виділене з вторинного фонду. Попередні господарі квартир після переселення в комфортабельніші квадратні метри будинку №11 по вулиці Дружби народів передали їх у якості відступного. Таким чином завершено програму 2019 року, в рамках якої підприємство забезпечило житлом 53 сім'ї працівників Южно-Українського енергокомплексу.

«На жаль, процедура затвердження ордерів і виділення квартир вкрай тривала, - зазначає начальник відділу соціального розвитку ВП ЮУАЕС Валерій Кичак. - Тому ордери та ключі на виділені в кінці минулого року квартири наші працівники отримали лише зараз. Хочу також сказати, що в плані житла 2019 рік для нашого підприємства був рекордним. Понад 50 сімей поліпшили свої житлові умови, в тому числі за рахунок придбання квартир покращеного планування в комерційному під'їзді будинку №11 і за рахунок отримання безвідсоткових позик для придбання житла на вторинному ринку».

На свої законні квадратні метри кожен з господарів нових квартир очікував понад 15 років. Максим Гапонов в черзі на власне житло перебував з 2003 року. Валерій Сидоров розширення житлової площі чекав з 2004-го. Його дружина - Ірина Сидорова, начальник сектора бухгалтерії ВП ЮУАЕС, яка отримувала цього дня ключі, не приховувала радості, назвавши цей момент дуже хвилюючим.

Виконуючий обов’язки генерального директора ВП ЮУАЕС Володимир Богатчук, виконуючи приємну місію з передачі ордерів і ключів, побажав новоселам тепла в нових квартирах і затишку на довгі роки: «Такі події важливі для кожної сім'ї. Тепер вам належить облаштувати нові помешкання та жити в них щасливо».

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...

На ПАЕС привітали нацгвардійців

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

26 березня на Південноукраїнській АЕС пройшли урочисті заходи з нагоди Дня Національної гвардії Укра...