Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Самоврядний контроль за використанням та охороною земель
AA

Самоврядний контроль за використанням та охороною земель

06.12.2021 під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горностая С.В., відповідно до рішення виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради від 02.11.2021 № 352, відбулося засідання комісії з самоврядного контролю за використанням та охороною земель.

Засідання відбулося за участю представника за довіреністю Адвокатського об’єднання «Київська Гельсінська група» Борисенко О.В., начальника відділу екології, охорони навколишнього середовища та земельних відносин Южноукраїнської міської ради Комарніцької О.О., та начальника відділу сприяння підприємництву управління економічного розвитку Южноукраїнської міської ради Мицик А.С., члена виконавчого  комітету Южноукраїнської міської ради Лагно В.В. та депутатів міської ради Аркатова Д.П., Заренок А.А., Коноплянникова О.В., Миронюка О.С., та Хлобистової В.В.

Розглядались актуальні питання щодо використання земельних ділянок без правовстановлюючих документів на території Южноукраїнської міської територіальної громади, в тому числі: оформлення договірних відносин суб’єктами підприємницької діяльності, які використовують земельні ділянки під входами та прибудовами на прибудинкових територіях. За результатами розгляду якого, було вирішено комісійно продовжити врегулювання зазначеного питання  в досудовому порядку.

 

Читайте також

Проведено рейд робочої групи щодо заборони продажу ранньоквітучих рослин Червоної книги України

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

07 березня 2024 року відділом екології, охорони навколишнього середовища та земельних відносин спіль...

Що таке ЕкоЗагроза

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

ЕкоЗагроза – це офіційний ресурс Міндовкілля, розроблений за підтримки Міністерства цифрової т...