Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Рятувальники попереджають про небезпеку вживання алкоголю під час відпочинку на водоймі
AA

Рятувальники попереджають про небезпеку вживання алкоголю під час відпочинку на водоймі

27 липня на Южноукраїнському міському пляжі 45-річна громадянка Л., мешканка міста Южноукраїнська, працівниця ВП ЮУ АЕС, перебуваючи у нетверезому стані, заважала матросам-рятувальникам виконувати свої посадові обов’язки, наражаючи на небезпеку як себе, так і інших відпочиваючих. На неодноразові зауваження припинити вчиняти хуліганські дії, жінка не звертала уваги, поводила себе зухвало, порушувала громадський порядок та спокій, в результаті чого рятувальники викликали працівників поліції, які, з метою припинення правопорушення, доставили вказану жінку до Южноукраїнського відділення поліції. Отже, завдяки діям нетверезої особи матроси-рятувальники міського пляжу вимушені були відволіктись від виконання своїх обов’язків на те, щоб вгамувати нетверезу особу та припинити її незаконні дії.

Доведено, що вживання алкоголю, особливо під час спеки, вражає нервову систему, впливає на психіку, порушується координація рухів, концентрація уваги, людина не оцінює адекватно ситуацію, переоцінює власні можливості, наражаючи себе та оточуючих на небезпеку.

У нетверезих тривале перебування на сонці може викликати не тільки тепловий удар, а й призвести до інсульту. Часто-густо у людини, яка перегрілася на сонці та вживала алкоголь, у воді кінцівки зводить судома.

Шановні громадяни!

У більшості випадків люди гинуть на воді через власну необережність, тож, вирушаючи до водойм, будьте вкрай обачні та відповідальні!

Не зловживайте алкогольними напоями!

Читайте також

До уваги жителів громади! 

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

У разі надходження попередження про загрозу «Повітряна тривога», не ігноруйте сигнал!...

Інформація про хід виконання комплексної Програми профілактики злочинності та вдосконалення системи захисту конституційних прав і свобод громадян Южноукраїнської міської територіальної громади на 2022-2026 роки протягом 2023 року

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

Комплексна програма профілактики злочинності та вдосконалення системи захисту  конституційних п...

Заходи безпеки на льоду

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

Управління з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської м...

Управління з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради інформує

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У зв’язку з пониженням температури повітря на річці Південний Буг береться тонка крига на воді...