Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Робота табору відпочинку «Калинонька» на базі Южноукраїнської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2
AA

Робота табору відпочинку «Калинонька» на базі Южноукраїнської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2

У червні 2021 року на  базі Южноукраїнської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 розпочав свою роботу дитячий заклад відпочинку - табір з денним перебуванням «Калинонька». Табір працюватиме з 1-го по 25 червня. Цього року у таборі відпочивають та розважаються 165 дітей у 11 загонах (по 15 учнів).  З них 36 % становлять учні пільгової категорії.

Зранку під супровід веселої музики, учні виконують ранкову зарядку. Потім спілкуються один з одним, відвідують спортивні та музичні заняття, гуртки та виховні заходи.  Також,  відповідно до режиму та плану роботи табору, діти щодня бувають на свіжому повітрі, грають у  рухливі та настільні ігри. Заходи табору відпочинку сплановані з урахуванням міського штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру, пов’язаної із поширенням коронавірусної хвороби COVID-19 на адміністративній території міста Южноукраїнська.

У таборі забезпечено триразове харчування: сніданок, обід та полуденок. Середня вартість у день складає 47,50 грн. Ця сума харчування у день розрахована відповідно до натуральних норм для  таборів з денним перебуванням та енергоцінності по калорійності, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 22.11.2004 р. № 1591. Виконання натуральних норм харчування є обов’язковою вимогою чинних нормативно-правових актів.

09.06.2021 року в закладі розпочала свою роботу планова перевірка Головного управління Держпродспоживслужби України з питань дотримання санітарного та епідеміологічного законодавства.

Відповідно до Постанови №43 головного державного лікаря України  забезпечено дотримання карантинних вимог: дітей розподіллено по загонах не більше 15 осіб, тричі на день здійснюється температурний скринінг для дітей та один раз для персоналу; вихователі та працівники дотримуються маскового режиму, проводиться вологе прибирання та провітрювання приміщень. Усі задіяні приміщення забезпечено дезінфекторами або рідким милом.

11.06.2021 року  табір відпочинку відвідали заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горностай С.В. та начальник управління освіти Сінчук Ю.М. , які ознайомилися з умовами перебування та  харчування дітей у закладі. Під час візиту Сергій Валерійович та Юрій Михайлович поспілкувалися з дітьми та працівниками табору, відвідали їдальню під час сніданку. Було відмічено належну підготовку та роботу закладу в умовах сьогодення.  

Роботу табору – відпочинку «Калиноньки» сплановано таким чином, щоб забезпечити потреби та інтереси кожної дитини. Адже саме в дітях продовження роду людського, здійснення мрій і сподівань нашої держави. Тому ми прагнемо, щоб наші діти зростали радісними та здоровими, достойними громадянами рідної України!

 

Читайте також

До уваги батьків і учнів! Розклад руху шкільного спеціалізованого автобуса «Южноукраїнськ – МПЗ – Южноукраїнськ» із 16.04.2024 року

Управління освіти Южноукраїнської міської ради імені Бориса Грінченка

  РОЗКЛАД  руху автобусів (І рейс)  Южноукраїнськ  (вул. Свободи, 46) ...

Вітаємо з перемогою!

Управління освіти Южноукраїнської міської ради імені Бориса Грінченка

30 березня у місті Черкаси відбувся відкритий Чемпіонат Фітнес-турніру «СУЗІР’Я  FI...

До уваги батьків і учнів!

Управління освіти Южноукраїнської міської ради імені Бориса Грінченка

В розкладі руху шкільного спеціалізованого автобуса «Южноукраїнськ – МПЗ –...

Шановні батьки!

Управління освіти Южноукраїнської міської ради імені Бориса Грінченка

З 01.04.2024 року на маршрут Южноукраїнськ-МПЗ-МПЗ-Южноукраїнськ виходе «Шкільний автобус&raqu...

Увага! Вакансія

Управління освіти Южноукраїнської міської ради імені Бориса Грінченка

Управління освіти Южноукраїнської міської ради ім. Б. Грінченка інформує про наявну вакансію техн...

НМТ-2024: старт реєстрації

Управління освіти Южноукраїнської міської ради імені Бориса Грінченка

З 14 березня до 11 квітня усі, хто планує вступати до закладів вищої освіти на бакалаврські про...

Шкільні ліги. ІІІ-й етап. Баскетбол

Управління освіти Южноукраїнської міської ради імені Бориса Грінченка

14.03.2024 року команда хлопців Южноукраїнського ліцею №2 представляла нашу громаду у ІІІ етапі всеу...