Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Робота табору відпочинку «Калинонька» на базі Южноукраїнської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2
AA

Робота табору відпочинку «Калинонька» на базі Южноукраїнської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2

У червні 2021 року на  базі Южноукраїнської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 розпочав свою роботу дитячий заклад відпочинку - табір з денним перебуванням «Калинонька». Табір працюватиме з 1-го по 25 червня. Цього року у таборі відпочивають та розважаються 165 дітей у 11 загонах (по 15 учнів).  З них 36 % становлять учні пільгової категорії.

Зранку під супровід веселої музики, учні виконують ранкову зарядку. Потім спілкуються один з одним, відвідують спортивні та музичні заняття, гуртки та виховні заходи.  Також,  відповідно до режиму та плану роботи табору, діти щодня бувають на свіжому повітрі, грають у  рухливі та настільні ігри. Заходи табору відпочинку сплановані з урахуванням міського штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру, пов’язаної із поширенням коронавірусної хвороби COVID-19 на адміністративній території міста Южноукраїнська.

У таборі забезпечено триразове харчування: сніданок, обід та полуденок. Середня вартість у день складає 47,50 грн. Ця сума харчування у день розрахована відповідно до натуральних норм для  таборів з денним перебуванням та енергоцінності по калорійності, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 22.11.2004 р. № 1591. Виконання натуральних норм харчування є обов’язковою вимогою чинних нормативно-правових актів.

09.06.2021 року в закладі розпочала свою роботу планова перевірка Головного управління Держпродспоживслужби України з питань дотримання санітарного та епідеміологічного законодавства.

Відповідно до Постанови №43 головного державного лікаря України  забезпечено дотримання карантинних вимог: дітей розподіллено по загонах не більше 15 осіб, тричі на день здійснюється температурний скринінг для дітей та один раз для персоналу; вихователі та працівники дотримуються маскового режиму, проводиться вологе прибирання та провітрювання приміщень. Усі задіяні приміщення забезпечено дезінфекторами або рідким милом.

11.06.2021 року  табір відпочинку відвідали заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Горностай С.В. та начальник управління освіти Сінчук Ю.М. , які ознайомилися з умовами перебування та  харчування дітей у закладі. Під час візиту Сергій Валерійович та Юрій Михайлович поспілкувалися з дітьми та працівниками табору, відвідали їдальню під час сніданку. Було відмічено належну підготовку та роботу закладу в умовах сьогодення.  

Роботу табору – відпочинку «Калиноньки» сплановано таким чином, щоб забезпечити потреби та інтереси кожної дитини. Адже саме в дітях продовження роду людського, здійснення мрій і сподівань нашої держави. Тому ми прагнемо, щоб наші діти зростали радісними та здоровими, достойними громадянами рідної України!

 

Читайте також

Прибираємо громаду разом

Управління освіти Южноукраїнської міської ради імені Бориса Грінченка

  Відповідно до Розпорядження міського голови від 15.04.2024 року №110-р «Про проведен...

До уваги батьків і учнів! Розклад руху шкільного спеціалізованого автобуса «Южноукраїнськ – МПЗ – Южноукраїнськ» із 16.04.2024 року

Управління освіти Южноукраїнської міської ради імені Бориса Грінченка

  РОЗКЛАД  руху автобусів (І рейс)  Южноукраїнськ  (вул. Свободи, 46) ...

Вітаємо з перемогою!

Управління освіти Южноукраїнської міської ради імені Бориса Грінченка

30 березня у місті Черкаси відбувся відкритий Чемпіонат Фітнес-турніру «СУЗІР’Я  FI...

До уваги батьків і учнів!

Управління освіти Южноукраїнської міської ради імені Бориса Грінченка

В розкладі руху шкільного спеціалізованого автобуса «Южноукраїнськ – МПЗ –...

Шановні батьки!

Управління освіти Южноукраїнської міської ради імені Бориса Грінченка

З 01.04.2024 року на маршрут Южноукраїнськ-МПЗ-МПЗ-Южноукраїнськ виходе «Шкільний автобус&raqu...

Увага! Вакансія

Управління освіти Южноукраїнської міської ради імені Бориса Грінченка

Управління освіти Южноукраїнської міської ради ім. Б. Грінченка інформує про наявну вакансію техн...

НМТ-2024: старт реєстрації

Управління освіти Южноукраїнської міської ради імені Бориса Грінченка

З 14 березня до 11 квітня усі, хто планує вступати до закладів вищої освіти на бакалаврські про...