Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Рекомендації щодо використання російськомовного музичного контенту
AA

Рекомендації щодо використання російськомовного музичного контенту

19 червня 2022 року Президент України Володимир Зеленський підписав Закон України «Про внесення змін до деяких закон України щодо підтримки національного музичного продукту та обмеження публічного використання музичного продукту держави-агресора». Цим Законом, зокрема, на території України забороняється публічне виконання та використання фонограм, відеограм та музичних кліпів, які містять виконання музичного твору з текстом, здійснене співаком (співачкою), який є або був у будь-який період після 1991 року громадянином держави, визнаної Верховною Радою України державою-агресором. Заборона не стосується співаків або співачок, яких включено до Переліку музичних виконавців держави-агресора, які засуджують агресію проти України.

Цей Закон має набрати чинності 7 жовтня 2022 року, але вже сьогодні про недоречність російської музики у громадських місцях регулярно нагадує виття сирен.

Тому рекомендуємо підприємцям, які працюють у сфері громадського харчування, відмовитися від використання в своїх розважальних закладах російськомовного музичного контенту.

Читайте також

Зверніть увагу!

Миколаївська ОВА

Від 25 листопада 2023 року почав діяти спільний наказ № 8дск/50/1дск «Про встановлення заходів...

Допомога військовим

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Южноукраїнська міська рада та її виконавчий комітет продовжує підтримувати наших захисникі...

Допомога на передову

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Южноукраїнська міська рада продовжує активно підтримувати Збройні Сили України. Сьогодн...