Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Реабілітаційні послуги у відділенні комплексної реабілітації за травень 2021 року
AA

Реабілітаційні послуги у відділенні комплексної реабілітації за травень 2021 року

Реабілітаційні послуги у відділенні комплексної реабілітації дітей з інвалідністю комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська» у травні отримали 42 дитини віком від 2 до 18 років, у тому числі троє дітей вперше проходять курс реабілітації у відділенні (двоє дітей - мешканці с. Іванівка, одна дитина з смт Костянтинівка) відповідно до індивідуальних програм реабілітації (для дітей з інвалідністю) та рекомендацій лікарсько – консультативних комісій (для дітей віком до трьох років (включно), які належать до групи ризику щодо отримання інвалідності). З дітьми проведено 18 групових та 282 індивідуальних корекційно-розвиваючих занять, проведено 82 заняття з лікувальної фізкультури. Заняття включають у себе роботу з сенсорної інтеграції, психокорекції, логопедії, соціально-побутової орієнтації, розвитку комунікативної діяльності, розширення досвіду соціально-психологічної адаптації та інтеграції, заходи із соціально – культурної реабілітації.

Постійно ведеться медичне спостереження вихованців відділення комплексної реабілітації дітей з інвалідністю.

Серед законних представників дітей з інвалідністю та групи ризику проведено анкетування щодо якості  наданих соціальних послуг (заповнено 36 анкет).

Вихованці групи денного догляду відділення комплексної реабілітації дітей з інвалідністю комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Южноукраїнська» напередодні Дня Перемоги побували на Меморіальному комплексі Захисникам Вітчизни. Діти власноруч виготовили червоні маки - квітки, що уособлюють кров, пролиту на полях боїв, та пам’ять про тих, чиє життя забрала війна.  Також почули від своїх педагогів розповіді про наших земляків – героїв Другої світової війни та героїв сьогодення. 

Вихованці відділення комплексної реабілітації дітей з інвалідністю комунального закладу «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)  м. Южноукраїнська» долучились до акції «Одягни вишиванку».

За кошти міського бюджету було придбано світлову гармату до кулі в сенсорну кімнату.

27 травня для вихованців відділення організовано екскурсійну поїздку до Южно-Українського енергокомплексу, яку проведе методист управління інформації та громадських зв'язків ВП ЮУ АЕС Світлана Дідик.

Підготували документальний супровід двох дітей на консультацію до інклюзивно-ресурсного центру з метою визначення подальшого освітнього шляху.

Складено сценарій та проведено організаційну роботу до відзначення Дня захисту дітей.

 

Читайте також

Подорож до музею

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Сьогодні відпочивальники відділення оздоровчо-реабілітаційних послуг КЗ «Терито...

Лекція у відділенні оздоровчо-реабілітаційних послуг

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

  Сьогодні у відділенні оздоровчо-реабілітаційних послуг КЗ «Територіальний центр соці...

Психологічне заняття із соціальними робітниками відділення соціальної допомоги вдома КЗ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Южноукраїнської міської територіальної громади»

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Психологічне заняття із соціальними робітниками відділення соціальної...

Прогулянки природничого характеру у  відділенні комплексної реабілітації дітей з інвалідністю

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

З настанням теплої погоди для вихованців групи денного догляду відділення комплексної реабіліта...

Запрошуємо мешканців нашої громади а також внутрішньо перемішених осіб, які зареєстровані на території Южноукраїнської міської територіальної громади скористатися пунктом прийому та видачі речей

КЗ "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соцпослуг) Южноукраїнської міської ТГ»

Ми пропонуємо одяг, іграшки, речі першої необхідності, дитячі речі. Вся допомога надається жителям н...