Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Проведено рейди по ліквідації стихійної торгівлі
AA

Проведено рейди по ліквідації стихійної торгівлі

На виконання  рішення Южноукраїнської міської ради від 25.01.2018 №961 «Про невідкладні заходи щодо ліквідації та запобігання виникненню несанкціонованої (стихійної) торгівлі в місті Южноукраїнську» управління економічного розвитку Южноукраїнської міської ради надає інформацію про проведення рейдів по ліквідації стихійної торгівлі та кількості складених протоколів за період з 01.11.2018 по 30.11.2018.

У зазначений період проведено 22 із 20 запланованих рейдів відповідно до затвердженого графіку проведення рейдів-обстежень із ліквідації та запобігання виникненню стихійної торгівлі в місті Южноукраїнську у ІІІ кварталі 2018 року, в яких прийняли участь представники управління економічного розвитку Южноукраїнської міської ради, КП «Служба комунального господарства», Южноукраїнського відділення поліції Первомайського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Миколаївській області. Під час рейдів складено відповідні акти, які підписані присутніми членами комісії.

Основними місцями виникнення несанкціонованої торгівлі є: територія біля житлових будинків на проспекті Незалежності, 11-13; територія біля магазину «АТБ» на проспекті Незалежності, 25; територія біля магазину «Сільпо» на проспекті Незалежності, 35; територія біля ринку «Господар» на проспекті Незалежності, 37.

В ході рейдів здійснювався моніторинг кількості торгуючих осіб у невстановлених місцях, кількість займаних погонних метрів торгуючими особами та асортименту товару.  Всього у листопаді місяці зафіксовано 430 торгуючих: станом на 30.11.2018.

- 317 осіб на території біля житлових будинків на проспекті Незалежності, 11-13;

- 39 особи на території біля магазину «Сільпо» на проспекті Незалежності, 35;

- 60 осіб на території біля ринку «Господар» на пр. Незалежності, 37; 

- 14 осіб на території біля магазину «АТБ»  на проспекті Незалежності, 25.                                 

Найпоширеніший асортимент товарів складається з овочів, фруктів, ягід, квітів, молочних продуктів та м’яса птиці.

Під час рейдів було протоколи про адміністративні порушення представниками Южноукраїнського відділення поліції Первомайського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Миколаївській області не складалися.

Читайте також

До уваги громадських організацій, благодійних фондів, надавачів соціальних послуг та активних мешканців Южноукраїнської громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Запрошуємо взяти участь у проєкті «Миколаївщина. Підтримка суспільно важливих ініціатив у регі...

Відбулись засідання комісії з розгляду проектів планів підприємств і організацій, які належать до комунальної власності

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

05 березня 2024 року та 06 березня 2024 року відбулись засідання комісії з розгляду проект...

УКРЯТ оголошує конкурс наукових проєктів у сфері ядерної науки, атомної енергетики та промисловості “Атомні інноватори” - 2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Завданням конкурсу є підтримка прикладної науки в Україні та сприяння розвитку новітніх технологій в...