Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Проведені відкриті турніри з шашок-64 та шахів
AA

Проведені відкриті турніри з шашок-64 та шахів

03  та 10 квітня головою міської федерації шахів та шашок Мітченком Г.Ф. за підтримки управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради проведені відкриті турніри з шашок-64 та шахів на Кубок управління молоді, спорту та культури у приміщенні ПК «Енергетик».

3 квітня у змаганнях з шашок-64 взяли участь 20 шашкістів.

Переможцем турніру став Олександр Росол, який й отримав Кубок Упраління, на другому місці Олексій Ілюшкін ( ЮЗШ № 1) та третє місце посів Данило Мороховець ( Констянтинівська ЗОШ). Кращий результат серед категорії «жінки та дівчата» показала Ольга Денисовець ( ЮЗШ № 2 ). Серед категорії «юні надії» перша призерка Чемпіонату України 2016 року  Поліна Павлова та серед категорії «люди з обмеженими можливостями» переміг також, Олександр Росол.

10 квітня у змаганнях з шахів взяло участь 44 шахистів, представники з с. Арбузинки, с. Єланця, с. Доманівки та с. Веселинова. Більшість шахистів -  першорозрядники та один КМСУ.

За підсумками цікавої боротьби переміг та одержав Кубок Управління КМСУ  Віталій Кравчук (Южноукраїнськ), друге місце у Юрія Щепанівського (Веселиново) та третє місце посів Юрій Панчак (Веселиново). Кращий результат серед категорії «жінки» у Лідії Сухініної, серед «ветеранів» у Сергія Короткого (Арбузинка), серед категорії «юнаки» у Влада Райляну (Гімназія №1), серед «юних надій» у Данііла Милаєва та кращий результат серед категорії «люди з обмеженими можливостями» у Олександра Россола.

Переможці та призери відкритих турнірів були нагороджені медалями, цінними призами та грамотами від управління молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради. Взагалі турніри пройшли вдало та в гарному гуморі.

 

 

 

 

 

 

 

 

Читайте також

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

02.05.2024 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головува...

Екологічна акція

Южноукраїнський міський центр соціальних служб

  02 травня 2024 року колектив Южноукраїнського міського центру соціальних служб долучи...

Вічна пам’ять Герою...

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Знову сумна звістка сколихнула Южноукраїнську територіальну громаду. 30.04.2024 помер мешканець нашо...

До уваги військовослужбовців!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради інформує.   10.04.2...

Потужність дози радіоактивного випромінення на території Южноукраїнської міської територіальної громади станом на 03.05.2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

  Станом на 03 травня 2024 року потужність дози на території Южноукраїнської міської тери...