Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Проект «Рука допомоги»
AA

Проект «Рука допомоги»

Серед першочергових цілей соціальної політики в Україні є забезпечення зайнятості населення, гарантії конституційних прав громадян у царині праці та поліпшення матеріального становища громадян.

Проект «Рука допомоги», який сьогодні реалізується центром зайнятості спільно з обласною військовою адміністрацією має на меті показати шлях вирішення однієї із найгостріших проблем сьогодення – проблема зайнятості.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21.04.2021 № 397 «Деякі питання сприяння економічній самостійності малозабезпечених сімей», допомога на здобуття економічної самостійності малозабезпеченої сім’ї надаватиметься непрацюючим особам, з числа членів малозабезпечених сімей, які перебувають на обліку в центрі зайнятості як безробітні та мають намір займатись підприємницькою діяльністю.

Граничний розмір фінансової допомоги на здобуття економічної само зайнятості малозабезпеченої сім’ї станом на 01.01.2023 становить 100500,00 грн. (15 розмірів мінімальної заробітної плати). Фінансову допомогу можна використовувати для оплати витрат на закупівлю обладнання та матеріалів, необхідних для відкриття власної справи.

За додатковою інформацією звертайтесь до Южноукраїнського відділу Вознесенської філії Миколаївського обласного центру зайнятості, м. Южноукраїнськ, вул., Європейська, 54, тел. (05136) 5-54-85.

Читайте також

"Дитина не одна"- тимчасова допомога на дітей, щодо яких встановлено факт відсутності батьківського піклування

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Постановою Кабінету Міністрів України від 22 березня 2024 р. № 331 «Деякі питання провадження...

Кіберзалежність

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

На початку свого розвитку комп’ютерні технології здебільшого застосовувалися для роботи, але з...

До уваги ветеранів війни, членів  їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради повідомляє. 20 березня 2024...