Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Про зустріч з народними депутатами
AA

Про зустріч з народними депутатами

24.04.2018 о 13.00 в залі засідань департаменту соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради відбулась зустріч народних депутатів Олександра Лівіка та Давида Макар’яна з керівниками підрозділів комунального закладу «Южноукраїнська міська лікарня», представниками департаменту, першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ганни Мустяци, начальника фінансового управління Тетяни Гончарової, за участі депутатів Южноукраїнської міської ради з питання забезпечення медичної галузі міста необхідним обладнанням для надання якісних медичних послуг жителям міста.

Олександр Лівік повідомив про наміри направити до кінця поточного року державні кошти для забезпечення медичної галузі міста необхідним обладнанням.

Завідуючий анестезіологічним відділенням Анатолій Грабовенко, пологового відділення Юрій Федорович, хірургічним відділенням Олег Кобяков та т.в.о. головного лікаря комунального закладу «Южноукраїнська міська лікарня» Ірина Доценко обґрунтували потребу закладу у обладнанні, озвучили технічні вимоги та обговорили перелік обладнання.

Зустріч пройшла у конструктивному діалозі.

Читайте також

Відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

02.05.2024 року в залі засідань виконавчого комітету Южноукраїнської міської ради, під головува...

До уваги військовослужбовців!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради інформує.   10.04.2...

Інформація про стан виконання Програми поліпшення стану безпеки, гігієни праці та виробничого середовища в Южноукраїнській міській територіальній громаді на 2022-2024 роки

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

З метою реалізації комплексу заходів щодо зниження рівня виробничого травматизму і професійної захво...