Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Про затвердження нових типових форм
AA

Про затвердження нових типових форм

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради інформує підприємства, установи та організації, що відповідно до п.6. Порядку використання коштів державного бюджету для виконання програм, пов’язаних із соціальним захистом громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, затвердженого поставою Кабінету Міністрів України від 20.09.2005 №936 (зі змінами), з метою ефективного планування та контролю за цільовим використанням бюджетних коштів у межах виконання бюджетної програми «Соціальний захист громадян, які потрапили в складні життєві обставини» затверджено Наказ Мінсоцполітики від 29.03.2023 №110-Н «Про затвердження типових форм документів».

Нові типові форми документів:

1. Паспорт даних підприємства, працівники якого отримують компенсаційні виплати та допомогу, пов’язані із заробітною платою, згідно із Законом України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи».

2. Розрахунок видатків, пов’язаних із виплатою компенсації та допомоги і наданням пільг, відповідно до Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи».

Визнано таким, що втратив чинність Наказ Міністерства соціальної політики України від 22.06.2018 №928 «Про затвердження типових форм документів».

На підставі вищезазначеного усім підприємствам, працівники яких отримують компенсаційні виплати та допомоги, пов’язані із заробітною платою згідно із Законом України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» необхідно пройти паспортизацію даних підприємства за новими формами документів у термін до 01 червня 2023 року.

Звертаємо увагу на те, що керівники підприємств несуть персональну відповідальність за своєчасність подання розрахункових документів та правильність призначення і нарахування компенсаційних виплат та допомоги певних видів.

Телефон для довідок: 5-59-21.

Читайте також

До уваги ветеранів війни, членів  їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради повідомляє. 20 березня 2024...

Виїзна нарада

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

11.04.2024 відбулась виїзна нарада під головуванням заступника міського голови з питань діяльності в...

Про укладання колективних договорів у Южноукраїнській міській територіальній громаді станом на 01.04.2024

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

На 83 підприємствах, установах та організаціях Южноукраїнської міської територіальної громади укладе...

Роз’яснюємо щодо виплати матеріальної допомоги військовослужбовцям, звільненим з військової строкової служби

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 8 квітня 2015 року № 185 «Про затвердже...