Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки
AA

Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки

18.03.2021 Южноукраїнською міською радою прийнято рішення №285 «Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель міста Южноукраїнськ Миколаївської області».

Оскільки орендна плата рахується від нормативної грошової оцінки землі, зміна нормативної грошової оцінки земельної ділянки є підставою для перегляду розміру орендної плати. Для зміни орендної плати необхідно внести зміни в договір оренди (укласти додаткову угоду до договору оренди).

23.06.2021 Южноукраїнською міською радою прийнято рішення №498 «Про встановлення ставок орендної плати за землю на території Южноукраїнської міської територіальної громади», відповідно до якого змінено ставки орендної плати за користування земельними ділянками.

Для внесення відповідних змін до договорів оренди земельних ділянок, просимо кожного орендаря земельної ділянки на території міста Южноукраїнська з 01 січня 2022 року звернутися до Южноукраїнської міської ради через Центр надання адміністративних послуг м. Южноукраїнська із заявою про внесення змін до договору оренди земельної ділянки, обов’язково додавши до заяви оновлений витяг з нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

        

Читайте також

Проведено рейд робочої групи щодо заборони продажу ранньоквітучих рослин Червоної книги України

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

07 березня 2024 року відділом екології, охорони навколишнього середовища та земельних відносин спіль...

Що таке ЕкоЗагроза

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

ЕкоЗагроза – це офіційний ресурс Міндовкілля, розроблений за підтримки Міністерства цифрової т...