Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Про стан охорони праці на підприємствах міста
AA

Про стан охорони праці на підприємствах міста

З метою профілактики травматизму виробничого та невиробничого характеру у місті Южноукраїнську проводиться інформаційно-роз’яснювальна робота щодо дотримання на підприємствах, в організаціях та установах усіх форм власності вимог законодавства про охорону праці. Так, з початку 2017 року надано 33 методичні допомоги, розповсюджено 374 буклети.

Питання профілактики виробничого та невиробничого травматизму з контролю не знімаються, проводиться постійна роз’яснювальна робота з відповідальними за охорону праці на підприємствах, надаються нормативні матеріали.

В колективних договорах підприємств, установ та організацій передбачаються і розробляються комплексні заходи по досягненню встановлених нормативів безпеки, гігієни праці та виробничого середовища, підвищення існуючого рівня охорони праці, запобігання випадкам виробничого травматизму, професійним захворюванням і аваріям.

З початку 2017 року до ДСП та ОЗ звернулося 65 осіб з приводу роз’яснення норм законодавства з питань охорони праці, яким були надані відповідні роз’яснення та нормативні матеріали. На телефонну «гарячу лінію» звернулося 37 осіб.

Інформація щодо профілактики травматизму невиробничого характеру у місті Южноукраїнську висвітлюється в міських засобах масової інформації. Так, з початку  2017 року 1 статтю висвітлено в міській газеті «Контакт» та 24 інформації розміщено на офіційному веб-сайті міста Южноукраїнська.

З метою упередження випадків дитячого травматизму у квітні 2017 року спільно з управлінням молоді, спорту та культури Южноукраїнської міської ради проведено обстеження дитячих майданчиків.

Питання щодо запобігання виробничого та невиробничого травматизму тричі розглядалося на засіданні міського координаційного комітету з питань безпечної життєдіяльності населення та п’ять разів розглядалося на колегії ДСП та ОЗ.

Читайте також

МОЗ нагадує: евакуація постраждалих українців та онкохворих дітей на лікування за кордон — безоплатна

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Вже понад рік Міністерство охорони здоров’я разом із партнерами організовують евакуаційні рейс...

"Дитина не одна"- тимчасова допомога на дітей, щодо яких встановлено факт відсутності батьківського піклування

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Постановою Кабінету Міністрів України від 22 березня 2024 р. № 331 «Деякі питання провадження...

Кіберзалежність

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

На початку свого розвитку комп’ютерні технології здебільшого застосовувалися для роботи, але з...

До уваги ветеранів війни, членів  їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України!

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради

Управління соціального захисту населення Южноукраїнської міської ради повідомляє. 20 березня 2024...