Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Про отримання техніки із завантаження та розвантаження зернових рукавів
AA

Про отримання техніки із завантаження та розвантаження зернових рукавів

Міністерство аграрної політики та продовольства України спільно з Продовольчою та сільськогосподарською організацією ООН (ФАО) реалізують програму з надання аграріям засобів тимчасового зберігання зерна (зернових рукавів).

У продовжені цієї програми, Мінагрополітики України та ФАО розпочато реєстрацію для отримання 105 комплектів спеціальної техніки для завантаження та розвантаження зернових рукавів. Один комплект складається із 1 завантажувача, 1 розвантажувача та 1 бункера-перевантажувача, та надаватиметься у розрахунку для завантаження щонайменше 292 зернових рукавів.

Реєстрація відбуватиметься у два етапи: для отримувачів техніки та для обрання їх сільгоспвиробниками – до 07 грудня та 11 грудня відповідно.

Перший етап триває з 30 листопада по 07 грудня, із назвою програми у Державному аграрному реєстрі «Отримання від ФАО техніки для завантаження рукавів для зберігання зерна». У межах цього етапу зареєструватися можуть потенційні отримувачі (оператори) техніки, які готові на комерційній основі надавати послуги із завантаженням та розвантаженням зернових рукавів. У заявці потрібно вказати інформацію про наявну техніку, область надання послуг та діапазон вартості послуг із завантаження-розвантаження рукавів.

Другий етап триватиме з 04 по 11 грудня, із назвою програми у ДАРі «Вибір отримувача техніки – надавача із завантаження рукавів для зберігання зерна, отриманих від ФАО». У межах цього етапу отримувачі зернових рукавів від ФАО можуть подати заявку на послуги із заповнення отримання рукавів та обрати зі списку компанію-оператора, що, на їхню думку, повинна отримати техніку, а також зазначити кількість рукавів для завантаження обраним оператором.

Для зручності сільгоспвиробників, на сайті Мінагрополітики України та ДАР буде опубліковано перелік зареєстрованих у ДАРі компаній-операторів, які сільгоспвиробник може вказати як отримувачів необхідної техніки.

Умови для отримання техніки із завантаження та розвантаження зернових рукавів за посиланням: https://www.dar.gov.ua/news-list/u-dari-rozpochalas-reiestraciya-dlya-otrimannya-tehniki-iz-zavantazhennya-ta-rozvantazhennya-zernovih-rukaviv-vid-minagropolitiki-ta-fao .

Реєстрація у ДАР за посиланням: https://www.dar.gov.ua/cards-useful/yak-zareyestruvatysia.

Звертаємо Вашу увагу на те, що надання фінансової підтримки в агропромисловому комплексі у 2023 році планується здійснювати виключно через ДАР.

Читайте також

До уваги громадських організацій, благодійних фондів, надавачів соціальних послуг та активних мешканців Южноукраїнської громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Запрошуємо взяти участь у проєкті «Миколаївщина. Підтримка суспільно важливих ініціатив у регі...

Відбулись засідання комісії з розгляду проектів планів підприємств і організацій, які належать до комунальної власності

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

05 березня 2024 року та 06 березня 2024 року відбулись засідання комісії з розгляду проект...

УКРЯТ оголошує конкурс наукових проєктів у сфері ядерної науки, атомної енергетики та промисловості “Атомні інноватори” - 2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Завданням конкурсу є підтримка прикладної науки в Україні та сприяння розвитку новітніх технологій в...