Res --> Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Прем’єра книги Галини Кирпи «Мій тато став зіркою» до Дня батька в Україні
AA

Прем’єра книги Галини Кирпи «Мій тато став зіркою» до Дня батька в Україні

У 2023 році День батька припадає на 18 червня.

До цього дня у міській дитячій бібліотеці пройшла прем’єра книги Галини Кирпи «Мій тато став зіркою». Зараз, у період війни, багато наших татусів боронять країну ціною власних життів та здоров’я. Щоб привернути роль батька у житті дитини та залучити дітей до читання був проведений цей захід. У бібліотеку завітали діти, які відпочивають у літньому денному таборі школи раннього розвитку Happy kids разом із вихователями. Бібліотекар молодшого відділу Марина Чабан розповіла гостям про свято батька, про автора книги українську письменницю Галину Кирпу та частково розкрила зміст книги. Це зворушлива оповідь маленької дівчинки, тато якої загинув на Майдані. Їй важко змиритися з тим, що тато вже не пригорне, не малюватиме з нею та не буде гратися. У неї важкі роздуми, бо полеглий за правду тато світить їй із неба яскравою зірочкою….

Також наші юні відвідувачі переглянули відео про історію створення книги. Зараз кожна дитина може пишатися батьком, який боронить свою країну. Колектив нашої бібліотеки приєднується до привітань і поздоровлень, що лунають на адресу батьків! Бажаємо їм бути якомога довше зі своїми дітьми, щоб більше їх радувати та піклуватися про них, любити і спілкуватися з ними, адже цю можливість ми маємо не завжди!

Тож ми бажаємо їм Божої опіки та захисту, сили та терпіння у боротьбі з ворогом та віри у наш надійний тил! З Днем батька Вас, дорогі наші татусі! Все буде Україна!

 

Читайте також