Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Представники клубу «MGame» провели інтелектуально-розважальну гру «Жити у безпеці – модно!»
AA

Представники клубу «MGame» провели інтелектуально-розважальну гру «Жити у безпеці – модно!»

8 травня, в рамках навчально-методичного збору, який проходив на базі м. Южноукраїнськ, представниками клубу «MGame» (м. Львів) проведено інтелектуально-розважальну гру для підлітків «Жити у безпеці – модно!».

Участь у ній взяло близько сотні людей, а саме:10 команд з різних шкіл міста, 1 команда – вчителів, а також 2 команди з рятівників-професіоналів, які прибули до Южноукраїнська з інших областей.

Гра складалася із 9 турів, під час яких учасники відповідали на запитання, напряму пов’язані з радіаційною безпекою, профілактикою пожеж, наданням першої медичної допомоги тощо. Надзвичайно захоплюючими для дітей були фото-запитання, а також ті, де відгадували аудіо- та відеофрагменти із відомих фільмів, реклами чи мультсеріалів. Переходячи із туру в тур учасники дізнавалися багато цікавого із історії становлення пожежної охорони, до прикладу, як колись гасили пожежі, які засоби пошуку раніше використовували та багато іншого.

В результаті, чемпіоном гри «Жити у безпеці – модно!» було визнано мегадрайвову супер команду «Модні здоров’ячки», друге місце зайняла команда із чудовою назвою «Покемони», бронзовими призерами стали молоді та красиві ерудити з «НЛО», а у номінації «Найпозитивніша команда» рівних не було команді з цілком виправданою назвою – «Оптимісти».

Переможці та найбільш активні учасники отримали подарунки від організаторів (ГУ ДСНС у Миколаївській області) та партнерів (база відпочинку «Олімп» Коблево) заходу.

Діти та учасники збору, сповнені враженнями та яскравими емоціями, ще довго ділилися своїми враженнями та дякували гостям зі Львова за цікавий та корисний захід!

А на завершення гри, учасники семінару підвели підсумки роботи. Геннадій Долбіков, заступник начальника управління - начальник відділу радіаційного, хімічного захисту та евакозаходів Департаменту організації заходів цивільного захисту ДСНС України подякував всім за активну участь та зазначив: «Захід пройшов на високому організаційному рівні. В подальшому ми продовжуватимемо роботу в даному напрямку та будемо обмінюватися досвідом заради побудови єдиної дієвої моделі з питань проведення просвітницької роботи з населенням, яке проживає в зонах спостереження атомних станцій».

ГУ ДСНС України у Миколаївській області

 

Читайте також

До уваги жителів громади! 

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

У разі надходження попередження про загрозу «Повітряна тривога», не ігноруйте сигнал!...

Інформація про хід виконання комплексної Програми профілактики злочинності та вдосконалення системи захисту конституційних прав і свобод громадян Южноукраїнської міської територіальної громади на 2022-2026 роки протягом 2023 року

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

Комплексна програма профілактики злочинності та вдосконалення системи захисту  конституційних п...

Заходи безпеки на льоду

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

Управління з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської м...

Управління з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради інформує

Управління з питань НС та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради

У зв’язку з пониженням температури повітря на річці Південний Буг береться тонка крига на воді...