Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Працівник ЮУАЕС став срібним призером Кубка Світу з пауерліфтингу за версією WPA
AA

Працівник ЮУАЕС став срібним призером Кубка Світу з пауерліфтингу за версією WPA

Працівник електроцеху Южно-Української АЕС Олександр Мушинський став срібним призером Кубка Світу з пауерліфтингу за версією WPA. Змагання проходили 10-12 червня в м.Луцьку. У спорткомплексі «Адреналін Сіті», який зібрав більше 300 учасників з Італії, Швеції, Угорщини, США, Росії, Молдови, Польщі, Азербайджану, Вірменії, Білорусії, Грузії та України, розгорілися неабиякі пристрасті в боротьбі за медалі.

Южно-українець О.Мушинський, який спробував свої сили серед аматорів, у ваговій категорії до 82,5 кг (юніори 20-23 років) підняв вагу 215 кг і став чемпіоном Кубка Світу у вправі станова тяга. Крім того, за сумою трьох вправ - станова тяга, жим лежачи та присідання - з сумою 490 кг він став другим у своїй категорії, завоювавши ще й срібло Кубка Світу з пауерліфтингу.

Це не перша перемога Олександра Мушинського. У квітні 2016 року він став чемпіоном України у своїй ваговій категорії, і за результатами виступів йому було присвоєно спортивне звання майстра спорту України за версією WPA.

Спортсмен-атомник займається пауерліфтингом у спорткомплексі «Олімп» ВП ЮУАЕС під керівництвом досвідченого тренера-викладача Олександра Іванова впродовж декількох років. «Електроцех, у якому працює Олександр, давно славиться своїми спортивними успіхами в цьому виді спорту, - каже О.Іванов. - Серед його працівників - майстри спорту та кандидати в майстри спорту, а також рекордсмени України. Це Сергій Денисов, Володимир Коваленко, Сергій Гончарук та ін. Усі вони після трудової зміни регулярно тренуються в «Олімпі», показуючи гідний приклад здорового способу життя підростаючому поколінню нашого міста».

 

Читайте також

Фахівці управління інформації та громадських зв’язків філії «ВП ПАЕС» продовжують серію дидактичних заходів для дітей

Управління інформації та громадських зв’язків ВП ПАЕС

5 квітня учні ліцею №4 м Южноукраїнськ корисно та продуктивно провели позаурочний час в інформаційно...