Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту
AA

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

Відповідно  до Закону України «Про  засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних  осіб, їх об'єднань, юридичних осіб оприлюднюється розроблений управлінням економічного розвитку Южноукраїнської міської ради проект регуляторного акту -  рішення виконавчого комітету Южноукраїнської  міської ради «Про встановлення вартості однієї нормо-години на виконання робіт та  послуг з технічної інвентаризації для всіх груп споживачів, які надає комунальне підприємство «Бюро технічної інвентаризації міста Южноукраїнська», яким пропонується встановити вартість однієї нормо-години на виконання робіт та  послуг з технічної інвентаризації для всіх груп споживачів, які надає КП БТІ.

Підставою для розробки проекту регуляторного акту є Закон України «Про місцеве самоврядування в Україні», Методика проведення аналізу впливу регуляторного акту, затверджена постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2004 № 308 та наказ Державного комітету України з питань житлово-комунального господарства від 09.04.2004 № 76 «Про затвердження Методичних рекомендацій з питань застосування норм часу на роботи та послуги, що виконуються бюро технічної інвентаризації України» з урахуванням змін, затверджених наказами Держжитлокомунгоспу України від 02.07.2004 №125 та від 07.09.2006 № 299.

Проект разом з аналізом регуляторного впливу з 04.08.2017 оприлюднено на офіційному сайті міста Южноукраїнська за адресою yu.mk.ua, в міській бібліотеці  № 1, в бібліотеці  ПК «Енергетик». 

З проектом та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитися також в управлінні економічного розвитку Южноукраїнської міської ради за адресою: бульвар  Цвіточний, 9,  тел. 5-57-78, 2-11-24.

Термін, протягом якого приймаються зауваження та пропозиції до проекту регуляторного акту, складає 1 місяць з дня оприлюднення проекту на офіційному сайті міста  Южноукраїнська.

Зауваження та пропозиції у письмовій формі від фізичних осіб, їх об'єднань, юридичних осіб протягом місяця з дати оприлюднення проекту регуляторного акту на офіційному сайті міста Южноукраїнська за адресою yu.mk.ua приймаються на адресу розробника: 55000, Миколаївська обл., м. Южноукраїнськ, вул. Дружби Народів, 48, тел. 5-57-78, 2-11-24, факс 5-62-00.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

Читайте також

До уваги громадських організацій, благодійних фондів, надавачів соціальних послуг та активних мешканців Южноукраїнської громади!

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Запрошуємо взяти участь у проєкті «Миколаївщина. Підтримка суспільно важливих ініціатив у регі...

Відбулись засідання комісії з розгляду проектів планів підприємств і організацій, які належать до комунальної власності

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

05 березня 2024 року та 06 березня 2024 року відбулись засідання комісії з розгляду проект...

УКРЯТ оголошує конкурс наукових проєктів у сфері ядерної науки, атомної енергетики та промисловості “Атомні інноватори” - 2024

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Завданням конкурсу є підтримка прикладної науки в Україні та сприяння розвитку новітніх технологій в...