Res --> 1 Офіційний сайт міста Южноукраїнськ | Повідомлення про оприлюднення проектів регуляторних актів
AA

Повідомлення про оприлюднення проектів регуляторних актів

Відповідно  до Закону України «Про  засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних  осіб, їх об'єднань, юридичних осіб оприлюднюються розроблені управлінням економічного розвитку Южноукраїнської міської ради проекти регуляторних актів – проекти рішень Южноукраїнської  міської ради:

 -  «Про встановлення на 2020 рік ставок єдиного податку в місті Южноукраїнську»;

- «Про встановлення на 2020 рік ставок та пільг із сплати земельного податку в місті Южноукраїнську»;

- «Про встановлення на 2020 рік ставок орендної плати за землю в місті Южноукраїнську»;

- «Про встановлення на 2020 рік ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, місті Южноукраїнську»;

- «Про встановлення на 2020 рік ставок туристичного збору в місті Южноукраїнську»;

- «Про встановлення на 2020 рік ставки транспортного  податку в місті Южноукраїнську», якими встановлюються ставки місцевих податків та зборів на 2020 рік в місті Южноукраїнську.

Підставою для розробки даних проектів рішень є Податковий кодекс України, Бюджетний кодекс України, закони України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та постанова Кабінету Міністрів України від 24.05.2017  №483 «Про затвердження форм типових рішень про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки».

Проекти регуляторних актів разом з аналізами регуляторного впливу 10.05.2019 оприлюднені на офіційному сайті міста Южноукраїнська за адресою www.yu.mk.ua.

З проектами регуляторних актів та аналізами регуляторного впливу можна ознайомитися також в міській бібліотеці  для дорослих, в бібліотеці  ПК «Енергетик» та в управлінні економічного розвитку Южноукраїнської міської ради за адресою: бульвар  Цвіточний 9, тел. 5-57-78, 2-11-24.

Термін, протягом якого приймаються зауваження та пропозиції до проектів регуляторних актів, складає 1 місяць з дня їх оприлюднення на офіційному сайті міста Южноукраїнська за адресою www.yu.mk.ua.

Зауваження та пропозиції у письмовій формі від фізичних осіб, їх об'єднань, юридичних осіб протягом місяця з дати оприлюднення проектів регуляторних актів приймаються на адресу розробника: 55000, Миколаївська обл., м. Южноукраїнськ, вул. Дружби народів, 48, тел. 5-57-78, 2-11-24 факс 5-62-00.

Читайте також

Оголошення

Управління житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської...

Повідомлення про продовження терміну громадського обговорення проекту рішення Южноукраїнської міської ради

Виконавчий комітет Южноукраїнської міської ради

Відділ містобудування  та архітектури Южноукраїнської міської ради повідомляє про продовження т...

Повідомлення

Управління містобудування, архітектури та розвитку інфраструктури Южноукраїнської міської ради

Відповідно до ст. 13 Закону України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господ...